Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply na Vysoké nepřekvapily


Branky


0

Hned desítka hráčů, kteří se v sobotu objevili v I.B třídě sk. B v dresech Mělníka (Vysoká) a Lužce (Počaply), se dnes potkala na trávníku. Oba B-třídní celky ve svých včerejších zápasech prohráli a dnes si spravili chuť jen hráči Vysoké, kteří nováčkovi nedali šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další ze zápasů tohoto kola, ve kterém se opoždění nevyplatilo. Domácí totiž vstoupili do utkání vpravdě vynikajícím způsobem a ve 12. minutě prakticky bylo po zápase. Už do té chvíle totiž stačili skórovat dvakrát Veselý a jednou Rolenc. Hosté se z takového direktu gólově už vzpamatovat nedokázali, herně se ale poté utkání vyrovnalo. Hráči Vysoké totiž ubrali na pohybu i agresivitě v napadání a soupeři se podařilo povedenou střelou Grohmana snížit. Domácí však hráli co potřebovali a ještě před poločasem odskočili opět na rozdíl tří branek. Ve 35. minutě se prosadil podruhé v utkání Rolenc, který hlavou využil rychlou akci a přesný centr Skopky.

 

Druhý poločas se odehrál spíše jen z povinnosti a diváci už mnoho pěkného neviděli. Roli mohla hrát kromě rozhodnutého stavu také únava hráčů, kteří měli v nohách sobotní zápasy I.B třídy. Alespoň jednu branku ale domácí přeci jen nabídli - byl to nejzkušenější hráč Vysoké Jiří Trutnovský, kdo v 60. minutě uzavřel na konečných 5:1. Ve Vysoké tak mohou být se vstupem do soutěže nadmíru spokojeni - jejich tým předvádí pěkné ofenzivní výkony a hlavně neztrácí body. To nováček z Horních Počapel zatím ze dvou venkovních utkání body nepřivezl. O nápravu se pokusí ve 4. kole doma proti Hořínu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Předvedli jsme vynikající vstup do utkání a brzy jsme vedli 3:0. Poté jsme sice polevili, ale i tak jsme přidali čtvrtou branku. Druhá půle se už snad neměla ani hrát. Naše mužstvo viditelně ubralo na tempu a přestože jsme si vytvořili několik gólových příležitostí, tak jsme vstřelili pouze jednu branku. Kluci by si měli uvědomit, že výkonem v druhém poločase si můžou odklonit přízeň diváků. Hráčem zápasu byl z naší strany Martin Veselý, který vstřelil dvě branky, byl aktivní směrem dopředu a zodpovědný při bránění až do konce zápasu. Rovněž jeho chování a vystupování po celé utkání bylo příkladné.




Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - A. Fidrant [-] (46. T. Vodička [-] ) , V. Volf [-] , M. Štolba [-] (86. A. Finkous [-] ) , M. Skopka [-] - M. Veselý [-] , M. Kettner [-] (46. M. Pražák [-] ) , S. Vála [-] , J. Žaba [-] (70. J. Tyle [-] ) - J. Trutnovský [-] (62. M. Jonáš [-] ) , J. Rolenc [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - D. Slezák [-] (73. M. Dohnal [-] ) , P. Lédl [-] (80. L. Rejman [-] ) , P. Peroutka [-] , P. Pavlus [-] (46. J. Petera [-] ) - M. Hanuš [-] , S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , P. Šuta [-] - J. Uher [-] , P. Bánovčin [-]

ŽK: 25. M. Štolba , 41. J. Trutnovský - 44. P. Lédl , 75. P. Šuta .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.