0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:00

34.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant doma vyšel doma na prázdno


Branky


6

Anglický týden a vložené 34. kolo MSFL přineslo zápas mezi Frýdlantem a Znojmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Znojma v první půli rozhodl

Průběh prvního poločasu vyrovnaný, do vyloženějších příležitostí se dostávali spíš hosté.

Bylo to především zásluhou hbitého Kilibardy, který zaměstnával svou rychlostí domácí pravou stranu obrany a několikrát došlo na jeho přímou konfrontaci s brankářem Prepslem.

Poprvé to bylo v 6. minutě zápasu, podruhé hned o dvě minuty později. V obou případech Prepsl střelecké pokusy znojemskému forvardovi vyrazil.

Po půlhodině přišel na řadu Kilibardův pokus číslo 3 a jak jinak, znovu byl z tohoto minisouboje úspěšnější frýdlantský gólman.

Ve 36. minutě domácí Varadi našel z pravé strany hlavu Hladíka, té scházela větší razance a tím i přesnost.

Když už to vypadalo, že se oba soupeři rozejdou k poločasové pauze za bezbrankového stavu, dostal se odražený míč ke zcela volnému Pálfimu a ten prudkou ranou na vzdálenější tyč prostřelil našeho brankáře – 0:1.

Domácí trenér po prohře končí

V úvodu druhého poločasu mohlo být srovnáno. Po Hajnošově rohu se dostal míč ke Škorikovi, ten jen ale ideálně netrefil.

Poté se k zakončení dostal Juříček, ani jemu nebylo přáno, míč se zkrátka za brankovou čáru nedostal.

A tak udeřilo na druhé straně. V 62. minutě to už Kilibardovi přeci jen vyšlo, brankář Prepsl byl na jeho technickou střelu ke vzdálenější tyči krátký – 0:2.

Jihomoravané pak ještě o pět minut později přidali pojistku. Po Kilibardově průniku po pravé straně zakončoval nadvakrát střídající Kartišovs – 0:3.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Kluci přišli z práce a proti nim stál soupeř, který si v zimě pořídil čtrnáct cizinců. Navíc to jsou všechno profesionálové. My to zkusili, bohužel ten gól v nastaveném čase prvního poločasu nás položil. Snaha pak byla do poslední sekundy, ale už nám ta hlava nepracuje jak by měla,“ dodal Šrámek. Ten pak po utkání oznámil, že u mužstva po několika letech končí. „Vedení mě doposud ještě neodvolalo, tak jsem to musel udělat já. Chci, aby mužstvo ještě dostalo nový impuls. Klukům jsem svůj konec oznámil hned po zápase v kabině.




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - R. Šafner [-] , M. Švrček [-] (71. D. Kulhánek [-] ) , J. Juříček [-] (62. D. Kedroň [-] ) , B. Velička [-] , M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] (76. D. Marek [-] ) , A. Varadi [-] (71. J. Svatonský [-] ) , O. Škorik [-] (71. V. Dedek [-] ) , P. Literák [-]

1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - L. Lukčo [-] (76. . Gomes [-] ) , D. Putu [-] (62. A. Kartišovs [-] ) , . De [-] , M. Suchý [-] , M. Kilibarda [-] (83. J. Mrkva [-] ) , D. Ouattara [-] (46. A. Ryška [-] ) , F. Pálfi [-] (76. N. Baaloul [-] ) , S. Ivanovič [-] , P. Bartůněk [-] , A. Trajkovič [-]

ŽK: 70. A. Varadi , 74. Z. Staněk - 28. D. Ouattara , 60. D. Putu , 79. S. Ivanovič , 87. A. Kartišovs .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - PROSKE Zbyněk, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Václav Horyna
Tip experta: remíza

Oba týmy potřebují bodovat a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích