D. Holub 19. (p.)
J. Nehyba 93.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechovice si pomohly penaltou a porazily Vsetín 2:0


Branky


19. D. Holub (p.) , 93. J. Nehyba
8

Všechovice v domácím prostředí vyválčily důležité tři body v cestě za záchranou v soutěži. Ráz zápasu určila odpískaná penalta v 19. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla proměněná penalta

Vsetín do utkání vstupoval se třemi jarními výhrami na kontě a byl tak brán za mírného favorita. Všechovice se však v domácím prostředí prezentovaly aktivní hrou, kterou překvapily svého nedělního soupeře.

 

Aktivita vyústila v pokutový kop, jenž sudí Machorek odpískal, i přes protesty hráčů Vsetína. K exekuci se postavil Denis Holub, který svou příležitost proměnil - 1:0. I ve zbytku prvního poločasu měli domácí o něco více ze hry, ale žádnou další branku už nepřidali. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Všechovice.

Pojišťovací gól přišel až v nastavení

Ve druhém poločase fanoušci na branku čekali dlouho. Ta mohla padnout i dříve, za zmínku stojí například nastřelená tyč vsetínského Adama Bahounka. Kdo ví, jak by se zápas odvíjel. 

 

Vsetín se tlačil za vyrovnáním a soustředil tak všechny síly do útoku. To tak vytvářelo mezery v obraně, přičemž jednu z nich využil v 93. minutě Jan Nehyba, jenž svým gólem definitivně rozhodl o třech bodech pro Všechovice - 2:0.



Ohlasy k zápasu



FC Vsetín
Jiří Matyáš: Zapas nám úplně nevyšel podle představ. Chtěli jsme napadat nahoře a kombinovat, ale moc se nám to nedařilo. Domácí byli aktivnější a řekl bych, že si víc šli za vítězstvím a nakonec byli šťastnější. Dostali jsme gól ze sporné penalty a druhý v 90. minutě, kde jsme to celé otevřeli. Šance jsme si vytvořili, Bahy nastřelil tyčku, další střely byly kousek od tyče, ale do brány bohužel nešlo nic. Příští týden nás čeká doma Baťov, připravíme se na další zapas a určitě budeme chtít doma plně bodovat.



Sestavy


Tatran Všechovice
M. Machalický [-] - D. Rolinc [-] , D. Kuchař [-] , M. Rak [-] (63. R. Adamčík [-] ) , P. Hoffmann [-] , J. Nehyba [-] , L. Lasovský [-] , D. Holub [-] (46. T. Orava [-] ) , R. Skácel [-] , M. Lasovský [-] , D. Bezděk [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kučera [-] (46. M. Rodek [-] ) , V. Surovec [-] (74. M. Zbranek [-] ) , A. Bahounek [-] , J. Stuchlík [-] (51. D. Hnilo [-] ) , J. Šulák [-] , P. Mikuš [-] , J. Matyáš [-] , D. Dulík [-] (80. V. Durmon [-] ) , J. Jančina [-] (46. R. Hruška [-] )

ŽK: 43. P. Hoffmann , 63. J. Nehyba , 65. D. Kuchař - 18. D. Kučera , 61. J. Matyáš , 83. A. Bahounek .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - ZAPLETAL Jan, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Patrik Šiška
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít prorazit smůlu dvou porážek, proto si myslím, že do toho půjdou naplno a zvítězí nad Vsetínem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích