EXPERT TIP - 17.kolo Divize E, 2022-2023

Datum kola: 9.4.2023

0

O své tipy pro 17. kolo divize E se tentokrát podělil hráč Baťova Patrik Šiška! Toho s týmem čeká velice těžký zápas proti vedoucím Kozlovicím, nicméně věří, že proti silnému soupeři uspějí.




Patrik Šiška

Patrik Šiška je třiadvacetiletý hráč Baťova, který v tomto klubu začínal svou fotbalovou kariéru, postupně si však v mládežnicých kategoriích vyzkoušel angažmá ve Slovácku nebo ve Zlíně. 

 

Před dvěma roky se však do Baťova vrátil, kde nastupuje až doposud. Nyní je stabilním členem základní sestavy svého týmu a neměl by v ní chybět ani v dalším utkání s Kozlovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Přerov, i když to dle tabulky nevypadá, patří na špici divize. Mají velmi mladý tým, kde jsou šikovní kluci. Chybí jim akorát trocha té zkušenosti. Kvůli lepší fyzické připravenosti si myslím, že soupeře uběhají a toto utkání dotáhnout do vítězného konce.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Slavičín tuto sezónu ukazuje, proč bojuje o první místo v tabulce. S aktuální formou zvítězí nad Bzencem, který se letos trápí.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Domácí budou chtít prorazit smůlu dvou porážek, proto si myslím, že do toho půjdou naplno a zvítězí nad Vsetínem.

Tip experta: 0 25 - 13 - 62 %
Komentář experta:

Díky špatnému terénu, co v Holešově je, si myslím, že pohledný zápas to nebude. Oba týmy chtějí hrát kombinační fotbal, Proto tipuji boj do poslední minuty a nerozhodný stav na konci utkání.

Tip experta: 1 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

I když Kozlovice mají velmi silný tým, ještě posílený zimními posilami, věřím, že svou domácí neporazitelnost udržíme a zvítězíme před domácími fanoušky.

Tip experta: 0 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Skaštice jsou tým, která dokáže potrápit favority, ale na druhou stranu prohrát i s outsiderem. Zápas bude dle mého velmi opatrný, proto tipuji remízový stav na konci utkání.

Tip experta: 2 25 - 13 - 62 %
Komentář experta:

Nové Sady na domácím hřišti body neztrácí. I tak si myslím, z důvodu posil z A týmu ve Zbrojovce, že Zbrojovka toto utkání vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaromír Vyroubal 5
2. Radek Hruška 5
3. Venca Likeš 4
4. petr zifcak 3
5. Ladislav Beran 3
6. Petr Chovánek 2
7. Josef Paulovič 2
8. Patrik Lidmila 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.