2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Holešova nad Šternberkem rozhodl dvěma brankami Kovář


Branky


8

Skvělou druhou půli předvedl v sobotním utkání se Šternberkem Holešov, jenž dokázal otočit vývoj skóre na svou stranu a odvézt si tři body. Největší zásluhu na tom měl Marián Kovář, jenž se blýskl dvěma brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Šternberku

Do utkání vstupoval jako favorit třetí Šternberk, jenže soupeř z Holešova se jeho tabulkového postavení nezalekl. Hrál se tak rovnocenný duel s šancemi na obou stranách.

 

V prvním poločase měl více ze hry hostující Šternberk, jenž se dostával do šancí, přičemž ta z 16. minuty skončila gólem, o který se postaral z rohového kopu Tomáš Drmola - 0:1. I ve zbytku půle měl Šternberk navrch, další gól ale nepřidal, a tak první poločas skončil 1:0 pro hosty.

Zápas rozhodl Kovář

Holešov vstoupil do druhého poločasu o poznání aktivněji, což dělalo hostům problémy. Už v 55. minutě se domácí mohli radovat z vyrovnávací trefy, o kterou se postaral Marián Kovář - 1:1.

 

Holešov cítil v tomto utkání šanci na vítězství, a tak ze své taktiky neustoupil. Byl aktivní, s čímž přicházelo i množství střel. Brankář Kopřiva si s nimi dlouho věděl rady, nicméně v 87. minutě inkasoval gól z kopačky Mariána Kováře, jenž rozhodl o osudu utkání - 2:1.

 

Holešov tak ve druhém poločase otočil nepříznivý stav a uhájil v domácím prostředí všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Matyáš Třasoň: První poločas se nám nedařilo přehrát soupeře na jejich půli a vytvořit si nějaké šance. Bohužel přišel z rohu po neuhlídání hráče obdržený gól. O poločase jsme udělali změnu, kdy šel Gettler na pravého záložníka a podařilo se nám soupeře rozhýbat a začali jsme si vytvářet šance, s kterými přišly i góly.




Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Gettler [-] (83. R. Jadrníček [-] ) , J. Mlčák [-] , I. Semenyna [-] , M. Třasoň [-] , S. Daněk [-] , T. Uhřík [-] (92. K. Pospíšilík [-] ) , M. Novotný [-] , M. Miklík [-] , M. Linda [-] , M. Kovář [-]

FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - T. Drmola [-] , J. Smrček [-] , L. Koutek [-] - M. Samek [-] (79. Š. Sedláček [-] ) , D. Kuba [-] (85. M. Vašička [-] ) , P. Hustý [-] - F. Zvědělík [-] (66. P. Zifčák [-] ) , J. Tögel [-] , D. Lošťák [-] (79. A. Vítek [-] ) - M. Kuba [-]

ŽK: 56. M. Kovář , 63. M. Novotný - 56. T. Drmola , 63. P. Hustý , 67. D. Kuba , 87. D. Kopřiva .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - DOROTÍK Jan, PETRÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Patrik Šiška
Tip experta: remíza

Díky špatnému terénu, co v Holešově je, si myslím, že pohledný zápas to nebude. Oba týmy chtějí hrát kombinační fotbal, Proto tipuji boj do poslední minuty a nerozhodný stav na konci utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů