0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbrojovka navázala na tři body z minulého víkendu výhrou v Nových Sadech


Branky


8

Zbrojovka B minulý víkend získala díky výhře nad Baťovem první jarní body, které se chystala potvrdit proti Novým Sadům. To se jí podařilo, když na hřišti soupeře zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodl krásný gól Vantucha

Hráči Nových Sadů nenechali v zápase mladíkům Zbrojovky nic zadarmo a byli jim vyrovnaným soupeřem. Domácí se ocitli v několika šancích, ve kterých ale nebyli úspěšní.

 

Naopak na druhé straně udeřila rezerva Zbrojovky ve 41. minutě a nutno říct, že branka opravdu stála za to. Simon Vantuch si u poloviny hřiště přebral míč a namířil si to přímo k bráně soupeře. Ve vápně si pak píchl míč kolem bránícího hráče a střelou pod břevno otevřel skóre utkání - 0:1.

 

Vzhledem k času vstřelení první branky se už nic dalšího v utkání nestalo. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty.

 

Zbrojovka ke konci přidala pojišťovací branku

I ve druhém poločase Nové Sady kousaly, ale na vyrovnání to nestačilo. Brankáři Zbrojovky Jakubu Šimanovi se zápas značně povedl a zlikvidoval hned několik nebezpečných příležitostí domácího týmu. I díky němu Brňané mohli slavit důležité vítězství.

 

To potvrdil svou brankou z 84. minuty Filip Hlucháň. To když Lukáš Rogožan využil špatného vyběhnutí brankáře soupeře a přihrávkou pod sebe našel volného Hlucháně, jenž pak pouze dopravil míč do prázdné brány - 0:2.

 

Ve zbytku zápasu si rezerva Zbrojovka výsledek pohlídala. Z Nových Sadů tak odjela s vítězstvím 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Adam Marčík: Včerejší zapas se nehodnotí dobře. Sice jsme prohráli, ale stoprocentně jsme měli na to, abychom s poklidem vyhráli. Bohužel nás zradila koncovka, měli jsme hromadu šancí, které měly skončit gólem, ale nestalo se tak.




Sestavy


FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - D. Němeček [-] (85. R. Sobek [-] ) , F. Ždánský [-] (69. J. Drábek [-] ) , A. Marčík [-] , P. Kucharčuk [-] , Z. Fládr [-] , D. Kubušek [-] , A. Nguyen [-] (69. J. Bažant [-] ) , M. Popelka [-] , D. Dvorský [-] (89. S. Kubiš [-] ) , F. Přikryl [-]

FC Zbrojovka Brno B
J. Šiman [-] - Y. Sawalha [-] (46. F. Hlucháň [-] ) , S. Vantuch [-] (89. D. Purrini [-] ) , M. Sedlák [-] , F. Kocůrek [-] (91. K. Konečný [-] ) , M. Ryšavý [-] (46. R. Adamec [-] ) , R. Matějov [-] , J. Divíšek [-] , B. Vit [-] , J. Koželuh [-] , L. Rogožan [-]

ŽK: 53. D. Kubušek , 77. Z. Fládr , 77. J. Bažant - 82. L. Rogožan .
Počet diváků: 298. Rozhodčí: GREČMAL Michal - EHRENBERGER Tomáš, ŠREJMA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Patrik Šiška
Tip experta: výhra hostů

Nové Sady na domácím hřišti body neztrácí. I tak si myslím, z důvodu posil z A týmu ve Zbrojovce, že Zbrojovka toto utkání vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích