1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza pokračuje v trápení, na domácí půdě padla s Hořovicemi


Branky


17

Deváté Hořovice se předvedly na hřišti Horní Břízy v poměrně dobrém světle. Byly aktivní a brankově dostatečně potentní na to, aby dokázaly porazit domácí, leč velmi trápící se, Horní Břízu. Utkání mělo jednoznačný průběh, a hosté brali výhru 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas brankově slabý

Jakkoli se hosté snažili být co možná nejaktivnější, poměrně úspěšně domácí obrana vzdorovala. Na první branku jsme čekali do 23. minuty, kdy byl, zásluhou Lukáše Landy, nucen brankář domácích poprvé kapitulovat. Tato branka byla jediná, kterou jsme v první půli viděli, a tak na domácí straně ještě žila naděje na obrat.

Druhý poločas rozhodl

Po poločasové přestávce se hra domácích zvedla. Měli jsme možnost vidět aktivnější přístup k míči, i dohrávání osobních soubojů. Kombinace toho všeho přinesla ve dvaapadesáté minutě vyrovnání, tím šťastným se stal Jáchym Trojanec. Bylo vyrovnáno a naděje domácích stále žila. Celé dvě minuty…

Netrvalo totiž dlouho, a Lukáš Landa o sobě dal znovu vědět. Svou druhou brankou vrátil Hořovice do vedení. Snahu domácích o opětovné vyrovnání pak v 81. minutě definitivně pohřbil Tomáš Hlídek, který upravil na konečných 1:3 z pohledu domácího celku, který tak do tabulky připsal další, již šestnáctou, prohru v sezóně.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] (85. M. Tvrdík [-] ) , Z. Netáhlo [-] - D. Šebek [-] (75. M. Paukner [-] ) , T. Koudele [-] , T. Do [-] , J. Trojanec [-] , M. Čeliš [-] - J. Šmíd [-] (46. V. Kocourek [-] ) , J. Sedlecký [-] (75. D. Reindl [-] )

SK Hořovice
M. Frýdl [-] - L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] (75. F. Čapek [-] ) , N. Wacker [-] (79. V. Königsmark [-] ) , M. Záluský [-] (55. Š. Šíma [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 10. J. Trojanec , 14. J. Sedlecký , 87. M. Čeliš - 51. M. Záluský , 67. L. Puchmertl , 89. F. Čapek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - KOTALÍK Petr, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra hostů

Po výhře nad Lomem budou hosté na vlně. Je ale pravda, že Bříza se zlepšuje s každým utkáním. U nás byla velmi nepříjemná.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů