M. Ungr 67.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza trápila Doubravku dlouho. Ta utkání nakonec zvládla


Branky


67. M. Ungr
18

Desátá Doubravka, šestnáctá Horní Bříza. Doubravka na relativně rozpačité vlně proher a remíz, Horní Bříza v posledním kole získala historicky první tři body. Teorie tedy značila poměrně vyrovnané utkání, které může dopadnout prakticky jakkoliv. A bylo to přesně tak…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bez branek

Utkání začaly oba celky relativně aktivně, ale zásadní problém byl v neschopnosti proměnit některou z gólových příležitostí. To se samozřejmě odrazilo i na celkovém skóre, které se za první polovinu utkání nepohnulo ani o malinký kousek. Bylo tak prakticky nemožné předvídat, kdo z celků bude ve finále tím šťastnějším.

Rozuzlení v druhé půli

Konkrétně 67. minuta byla onou rozhodující minutou tohoto velmi vyrovnaného utkání. Milan Ungr již poněkolikáté v letošní sezóně ukázal, že se umí trefit v pravou chvíli, a domácím zařídil vítěznou branku. Domácí Doubravka tak zvítězila poměrem 1:0.

Horní Bříza ale i nadále ukazuje, že má každým odehraným utkáním značný potenciál ve zlepšení. Jejich hra začíná být pro mnohé týmy poměrně nepříjemnou záležitostí, a tak je dost možné, že do konce sezóny přidají ještě několik důležitých bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
David Novák: Je sice pravda, že jsme nepodali úplně nejlepší výkon, ale dokázali jsme se gólově prosadit- alespoň jednou. Důležité bylo také to, že jsme dokázali těsný náskok udržet. Nebyl to tedy zcela ideální stav, ale body jsou důležité.




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - L. Roubal [-] , M. Ungr [-] (92. J. Krystl [-] ) , L. Vacata [-] (78. J. Bělohlav [-] ) , V. Fleissig [-] (63. M. Uzlík [-] ) , J. Česák [-] , M. Nový [-] , D. Novák [-] , D. Kalina [-] (46. T. Řehoř [-] ) , P. Krejčí [-] , V. Světlík [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] (87. V. Tuka [-] ) , Z. Netáhlo [-] , J. Kraček [-] - T. Koudele [-] , T. Do [-] (63. D. Šebek [-] ) , J. Trojanec [-] , M. Čeliš [-] - J. Šmíd [-] (87. M. Trojanec [-] ) , J. Sedlecký [-] (72. D. Reindl [-] )

ŽK: 86. M. Čeliš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ŠVAGR Tomáš, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Zde jasná 1, Bříza se sice zvedla, ale Doubravka s nimi podruhé nezaváhá

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích