P. Sirotek 75. (p.)
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 14:00

24.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice nestačily na Plzeň. Branky padaly až v druhé půli


Branky


15

Jakkoli by se po první půli dalo říct, že nás čeká, co do počtu branek, slabé utkání, nebyla by to pravda. Domácí Tochovice na svém hřišti uvítaly plzeňský Petřín, a i přesto že první poločas byl vyrovnaný a bez branek, přinesl zápas mnoho radostných momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle bez branky

V prvních 45 minutách utkání se příznivci ani jednoho z celků branky nedočkali. Několik málo šancí se sice vytvořilo, ale nejednalo se o šance, které by nějaký z celků nasměrovaly směrem k vítěznému cíli.

Oba celky se tak musely spokojit s bezbrankovým stavem.

V druhé části mnohem víc zábavy

Jak opatrně první půle začala, tak energicky druhá odstartovala. Minimálně plzeňský Petřín doslova prolomil střeleckou smůlu, a soupeři nasázel čtyři branky za deset minut.

Skóre otevřel Aleš Demeter v pětapadesáté minutě, a vyslal tak hosty do vedení. V jedenašedesáté minutě navázal Zdeněk Šimáně, a Plzeň vedla o dvě branky. Ve střelecké nádheře dále pokračoval Petr zajíček, který v 62. minutě zvýšil na 0:3, a poslední plzeňskou branku vsítil Dominik Tříska v šedesáté páté minutě.

Domácí na tuto smršť nedokázali efektivně reagovat, a tak v záběru utkání kosmeticky upravil na konečných 1:4 Petr Sirotek z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


SK Tochovice
Erik Šlechta: Zápas byl v úvodu docela vyrovnaný a bylo to o tom prvním gólu, a bohužel jsme ho dostali my. Do toho se nám zranil stoper, a obrana se úplně rozpadla. Dojíždíme teď na šířku kádru, máme hodně hráčů mimo hru. Soupeř hrál ale dobře, jejich křídla jsou nadstandardní




Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - J. Vlček [-] , M. Kynkor [-] , M. Kynkor [-] , P. Sirotek [-] , D. Šimůnek [-] , J. Čížek [-] , F. Mourek [-] (68. F. Hadáček [-] ) , D. Dušek [-] , P. Jendruščák [-] (68. J. Tošovský [-] ) , V. Janů [-] (55. M. Benda [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - M. Provod [-] , P. Zajíček [-] (72. J. Tětek [-] ) , O. Vinkler [-] , Z. Šimáně [-] , J. Vodrážka [-] (62. D. Tříska [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] (79. D. Vodrážka [-] ) , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (72. M. Vanc [-] ) , P. Bednář [-] (79. D. Voves [-] )

ŽK: 54. M. Kynkor , 56. M. Benda , 59. D. Šimůnek - 27. A. Demeter , 39. V. Suchý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Eibl Lukáš - TUPÝ Petr, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů