6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín pokračuje na vítězné vlně. Krumlovu nadělil šest branek


Branky


11. A. Demeter (p.) , 20. O. Vinkler , 25. J. Vodrážka , 35. M. Provod , 74. M. Provod , 82. A. Demeter
18

Naprosto jednoznačný průběh mělo utkání na půdě plzeňského Petřínu. Ten na své půdě přivítal Český Krumlov, který na tomto hřišti utrpěl poměrně nemilou porážku. Zatímco Plzeň se nachází mezi třemi nejlepšími celky tabulky, v současnosti osmý Krumlov je v přesném středu tabulky, a vyhráno tak rozhodně nemá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do půle

Jednoznačného průběhu jsme se dočkali již od samotného úvodu tkání. Jedenáctá minuta a Aleš Demeter, který se prosadil z pokutového kopu. O devět minut později zvyšoval už na 2:0 Ondřej Vinkler a pět minut na to i Jan Vodrážka. Tato naprosto nekontrolovatelná smršť domácích byla zakončena brankou číslo čtyři. Autorem branky byl Michal Provod.

Domácí tak zažili naprosto dokonale zvládnutou první část utkání, která přinesla velmi pohodový náskok a prakticky jistotu plného bodového zisku.

V druhé části opatrněji

Domácí již neměli důvod se nějak výrazněji honit za výsledkem utkání, jelikož bylo prakticky rozhodnuto. Možná i proto jsme se další branky dočkali až v čtyřiasedmdesáté minutě, kdy se podruhé prosadil Michal Provod.

Střelecké hody pak zakončil rovněž druhou brankou dne Aleš Dmemeter. Petřín tak divákům připravil velmi bohaté utkání, které bylo okořeněno tříbodovým ziskem. Právě plzeňský Petřin si tak i nadále může brousit zuby na celkovou druhou příčku. Na druhou Soběslav totiž ztrácí pouze jeden jediný bod.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , M. Vanc [-] (76. D. Tříska [-] ) , P. Bednář [-] , P. Zajíček [-] (70. D. Heller [-] ) , O. Vinkler [-] , J. Vodrážka [-] (70. M. Štefl [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] (76. D. Voves [-] ) , V. Lisý [-] (70. J. Tětek [-] ) , M. Provod [-]

FK Slavoj Český Krumlov
R. Švec [-] - J. Vonášek [-] (46. A. Parakhnenko [-] ) , J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (68. D. Růžička [-] ) , D. Trmal [-] (78. T. Gelnar [-] ) , P. Vaněk [-] (46. M. Strapek [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] (68. R. Ryneš [-] )

ŽK: 33. V. Lisý , 83. P. Bednář - 60. R. Kolář .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - MUDRA Zdeněk, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jakub Kraček
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase by měli vyhrát domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích