2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany předvedly obrat ve druhé půli, Milín podruhé na jaře prohrál


Branky


7

Klecany zvítězily naposledy 25. března, když na domácí půdě porazily Nové Strašecí vysoko 6:1. Poté přišla remíza a dvě prohry. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli klecanští proti Milínu, který se v tabulce před utkáním nacházel na třetím místě. Favorizovaní hosté se brzy dostali do vedení, domácí ale ve druhém poločase dokázali nepříznivé skóre otočit a po téměř měsíci si připsali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milín poslal do vedení Gabriel

Úvodní dvacetiminutovka vyšla lépe hostujícím fotbalistům, kteří byli aktivnější a po necelé čtvrthodině hry se dostali do vedení. Po špatné komunikaci mezi Průchou a Kučerou otevřel skóre zápasu Stanislav Gabriel.

 

Zanedlouho mohlo být pro domácí ještě hůře. Po skrumáži ve vápně odpískal rozhodčí pokutový kop, který ale vzápětí na popud pomezního sudího odvolal.

 

Hra se poté vyrovnala a byli to naopak domácí, kteří začali být nebezpečnější. Těsně nad střílel Ondřej Dvořák a hlavičku Patrika Zuskina lapil na brankové čáře milínský gólman Kubík.

 

Klecanům se do přestávky vyrovnat nepodařilo, a po úvodním dějství tak o jednu branku vedl Milín.

Klecanský obrat

Tak, jak domácí skončili v první půli, tak stejně začali v té druhé. Byli nebezpeční a v 59. minutě se radovali z vyrovnání. Po pěkné kombinaci a přihrávce Matúše Ševčíka se do odkryté branky trefil Antonín Hrdina.

 

O šest minut později se Klecany poprvé v zápase dostaly do vedení. Odražený balón si našel Ondřej Průcha a svým přesným lobem přehodil vše, co mu stálo v cestě.

 

Domácí měli ve zbytku zápasu ještě další příležitosti k tomu, aby stvrdili své vítězství, třetí branku už ale nepřidali.

 

Milín se tlačil za vyrovnáním, klecanská obrana ale precizně bránila až do závěrečného hvizdu.

 

Klecany tak po téměř měsíci zvítězily, když na domácí půdě přemohly Milín 2:1.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Za mě to byl skvělý zápas se silným soupeřem. My jsme se mu minimálně vyrovnali a myslím, že jsme byli i lepší. Výhra sice překvapivá, za mě ale absolutně zasloužená. Vyhovovalo nám to, že hosté chtěli hrát fotbal.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Můžeme být spokojeni maximálně s prvními dvaceti minutami, kdy jsme do utkání vstoupili aktivně a brankou Gabriela se ve 14. minutě ujali vedení. To bylo z naší strany za celý zápas vše. Nedokázali jsme se domácím vyrovnat v nasazení a směrem dopředu jsme nebyli schopni nic vymyslet. Pokud chceme hrát o druhé místo, musíme se vrátit k takovým výkonům, jaké jsme předvedli proti Vestci a Kralupům. Domácí tým vyhrál zaslouženě, byla na něm vidět větší touha po vítězství. Gratuluji mu k vítězství.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Hrdina [-] , M. Ševčík [-] (79. D. Bartoš [-] ) , O. Dvořák [-] , L. Urban [-] (89. F. Tůma [-] ) , V. Kučera [-] , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] , L. Smíšek [-] - P. Zuskin [-] (73. D. Žampach [-] ) , D. Průcha [-]

TJ Ligmet Milín
A. Kubík [-] - O. Mazuch [-] , J. Obdržal [-] , J. Kvída [-] , J. Pastyrik [-] - M. Bálek [-] , L. Rom [-] , L. Kunc [-] , M. Pohořálek [-] - J. Bican [-] (65. O. Vrkoč [-] ) , S. Gabriel [-] (83. M. Zákoucký [-] )

ŽK: 9. D. Průcha , 76. M. Ševčík , 89. L. Urban - 49. L. Kunc , 52. S. Gabriel , 68. J. Pastyrik , 72. J. Obdržal , 86. O. Mazuch .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BYDLÁK David - PROCHÁZKA Václav, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tobiáš Pavlík
Tip experta: výhra hostů

Klecanům se v posledních zápasech nedaří, a tak tipuju, že vyhraje Milín.

Tip: výhra hostů