1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Caha selhal v nejdůležitějším momentu zápasu, Ostřešany pak už nepřekročily svůj stín


Branky


2

Týmy před zápasem dělil v tabulce 1 bod a tak 90 diváků na stadionu v Ostřešanech očekávalo urputnou bitvu dvou vyrovnaných celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Caha si neporadil s nařízeným pokutovým kopem

Ostřešany do zápasu vstoupily poněkud vlažně, ale i tak se do vedení dostaly právě ony po gólu v 5. minutě. Trefil se Křivka - 1:0.

Po gólu domácí pookřáli a dostávali se do šancí. V 9. minutě si na zadní tyči našel centrovaný bálon Zdeňek Brus, ale v zakončení selhal.

Sezemice srovnaly v 16. minutě, kdy se po nedůrazných obranných zákrocích domácí obranné řady dostal ke střele Lukáš Knaute a ten se nemýlil.

Od vyrovnání byli aktivnější hosté a mezi 17. -19. minutou přišly tři velké šance, střely zpoza vápna však nedoputovaly za záda domácího gólmana.

Ve 41. minutě zahrál jeden z hostujících obránců rukou v pokutovém území a nemohlo přijít nic jiného než penalta. K penaltě se postavil Filip Caha, ale diváky domácích nerozjásal před koncem poločasu. Brankář zkušeně vystihl směr střely a vyrazil střelu na roh.

Ani závěrečný tlak domácích gól nepřinesl. Oba týmy tak odcházely do kabin za stavu 1:1.

 

 

Neproměněná penalta ležela na domácích jako stín

Sezemice povbuzeny chycenou penaltou v závěru prvního poločasu začaly aktivněji. Vědom si toho byl určitě i Zbyněk Sekyrka přezdívaný Seky, když ve středu hřiště musel zahrát rukou.

Aktivnější Sezemice udeřily v 66. minutě, když se prosadil Tomáš Vykoukal - 1:2.

Další gól přidaly Sezemice o 10 minut později, kdy se prosadil osvědčený hroťák Radek Bukač - 1:3.

V závěru pak vetší tlak Ostřešan gól nepřinesl a diváci odcházely ze stadionu po výsledku 1:3 né úplně v nejlepší náladě.



Sestavy


AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - V. Křivka [-] , L. Moravec [-] (46. P. Ledvinka [-] ) , J. Pokorný [-] , F. Caha [-] , Z. Brus [-] , F. Krigovský [-] , P. Němec [-] , Z. Sekyrka [-] , P. Hegyi [-] (68. J. Havlíček [-] ) , O. Dufek [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - D. Markl [-] , P. Sušil [-] , A. Blažek [-] , L. Borovec [-] , V. Karel [-] , R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] , T. Vykoukal [-] , T. Horák [-] (88. A. Zeman [-] ) , L. Knaute [-]

ŽK: 65. Z. Sekyrka , 74. Z. Brus .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kunc František - SCHMEISER Kamil, HOŘÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích