3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titanic dominoval, Býšť zůstává u dna


Branky


6

Jasnou záležitostí domácího Titanicu se stal zápas mezi Srchem a SK Býšť. Hosté byli celý zápas o krok i více pozadu, nestíhali reagovat na kombinace domácích a prohra 3:0 je ještě poměrně milosrdná. Býšť tak zůstává u dna tabulky okresního přeboru a záchranu už nemá ve svých rukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučení Lukáše Mužíka

Ještě před úvodním hvizdem došlo na jeden malý slavnostní okamžik. S dresem domácích se loučí stabilní hráč jejich kádru Lukáš Mužík. Hezkou pozorností pro oslavence tak byl nejen dárkový koš, ale i symbolicky čest vést svůj tým do boje jako kapitán.

Hosté přijeli do Srchu v oslabené sestavě, zejména citelně chyběl zraněný Jakub Jirásek, chyběli i Kolín se Štrossem. A tak příležitost se ukázat dostali mladíci Babák se Šibalíkem. Býšť měla na první pohled velmi mladou sestavu, dirigovanou Janem Jiráskem. Naopak Titanic byl prakticky kompletní a právě tento faktor se začal projevovat v rozdílu kvality hned od začátku.

Domácí velmi pěkně kombinovali, dostávali obranu hostů pod tlak a přicházely šance.

Už v 9.minutě poprvé udeřilo. Krásná rozborka býšťské defenzívy začala u Kuchty, ten poslal za obranu Doležala a z jeho přihrávky napříč celým vápnem těžil Kopecký - 1:0.

V 11.minutě po rohu domácích v jasné pozici hlavičkoval málo důrazně Trupl.

V 17.minutě měl druhý gól na kopačce Nikl, který se po narážečce řítil sám na brankáře hostů Pospíšila. Ten výborně vyběhl a dloubák Nikla zneškodnil.

Hosté byli v této pasáži totálně bez energie a prakticky pouze přihlíželi kombinacím Srchu. Ty velmi dobře vymýšlel agilní Kuchta s Doležalem, bojovností a aktivitou oplýval i Maivald, a tak bylo jen otázkou času, kdy se bude opět hýbat skóre.

K tomu došlo ve 22.minutě, prudkou přihrávku napříč vápnem špatně odkopl Zahradníček a pro Kuchtu nebyl problém vsítit na 2:0.

Do konce poločasu se rodily další šance, ovšem pouze před brankou Pospíšila. Při střelách Urbance nebo Doležala brankář hostů skvěle zasáhl, několikrát střelám domácích chybělo pár čísel.

Hosté branku Mičjana prakticky neohrozili, i díky skvěle pracující a jisté obraně.

Po prostřídání už jen jeden gól

Obrázek hry se nezměnil ani po poločasové pauze, převaha domácích už ale nebyla tak drtivá, což bylo způsobeno prostřídáním hráčů. 

V 51.minutě měl ideální příležitost rozloučit se s fanoušky gólem Mužík. Centr Maivalda gólman podběhl a střela oslavence vedle přinesla jen povzdech přítomných 60 diváků.

V 65.minutě přišla situace, na kterou vždy rád čeká kanonýr domácích Jakub Maivald. Balón do běhu, využití své rychlosti. Pospíšil zkusil vyběhnout, u míče byl ale pozdě a přišel gól do prázdné brány - 3:0.

Býšť bojovala a snažila se, ale ofenzivní snahy ztroskotávaly na nepřesnostech a výborné obraně Srchu, dirigované Truplem. Nejsvětlejší moment hostů přišel až v 74.minutě, kdy dalekonosná střela Tomáška o kousek minula šibenici. 

Utkání se pak dohrávalo v poklidném tempu, neboť o jeho osudu již bylo rozhodnuto. 

Titanic Srch jasně přehrál zachraňující se SK Býšť, který bude muset ze sebe v posledním kole doma se Sezemicemi vymáčknout to nejlepší a zvítězit. Ani to už ale nemusí stačit.



Ohlasy k zápasu



SK Býšť
Roman Pospíšil, brankář: "S takovým výkonem? Zlatá třetí třída!"



Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - J. Maivald [-] - H. Kopecký [-] , L. Mužík [-] (65. M. Nedvěd [-] ) , T. Urbanec [-] (56. P. Chmelař [-] ) , P. Kuchta [-] , M. Doležal [-] (46. R. Třešnák [-] ) , L. Trupl [-] , M. Práchenský [-] , . Kochan [-] (46. V. Dostál [-] ) , V. Nikl [-] (46. D. Orts [-] )

SK Býšť
R. Pospíšil [-] - T. Babák [-] (63. P. Šibalík [-] ) , J. Šibalík [-] , V. Cvrček [-] (80. V. Vohradník [-] ) , M. Tomášek [-] , A. Kroupa [-] , V. Lanžhotský [-] , J. Jirásek [-] , O. Šimůnek [-] (70. O. Jirásek [-] ) , P. Zahradníček [-] , V. Lanžhotovský [-] (80. R. Matyáš [-] )

ŽK: 70. J. Jirásek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Volný Bohuslav - KLAMTA Petr, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jan Jirásek
Tip experta: remíza

Srch bude chtít Býšti vrátit podzimní prohru, hosté ale hrají o záchranu a tak budou bojovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích