Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina Býšť nezachránila


5

Přestože SK Býšť vtrhla do zápasu jako uragán a po sedmi minutách vedla 3:0, s přibývajícími minutami přebírali otěže zápasu hosté ze Sezemic. Jejich kanonýr Bukač nakonec vstřelil čtyři góly, ovšem domácí odcházejí po výsledku 4:6 z Okresního přeboru Pardubice po boji a se vztyčenou hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán postupně slábl

SK Býšť potřebovala k naději na záchranu porazit v posledním kole Spartak Sezemice. Hosté na druhou stranu usilovali o stříbro v celkové tabulce a navíc kanonýr Radek Bukač se chtěl ještě pokusit poškádlit Jiřího Hombu v souboji o korunku nejlepšího střelce. Dost důvodů jít se podívat na tento zápas.

A kdo skutečně dorazil, nelitoval. Sezemice začaly hrát až po sedmi minutách a to už po domácím uragánu prohrávaly 3:0. O branky Býště se postarali postupně Vladimír Lanžhotský, Tomášek a Kroupa.

S každou minutou se ale sezemický stroj rozjížděl vyšší a vyšší rychlostí a domácí přestávali držet krok. Ještě do poločasu snížil Bukač a Knaute a zejména druhá branka do šatny byla pro další vývoj utkání podstatná - 3:2.

Naděje na záchranu zhasla v závěru

Když v 54.minutě hry vyrovnal Bukač svým druhým gólem v utkání, byly v obou nejsledovanějších duelech o záchranu remízové stavy. V souběžně hraném v Pardubičkách totiž Roveň držela zuby nehty výsledek 1:1.

Býšti ovšem pouhý bod nestačil, proto musela hrát na riziko, což se nakonec projevilo v rozmezí závěrečné čtvrthodinky. Postupně dvakrát Bukač a jednou Jiří Kašpar stanovili skóre až na 3:6.

Kosmeticky pak upravil na konečných 4:6 domácí Cink v 90.minutě a ačkoli SK Býšť sestupuje do III.třídy, odchází se vztyčeným hledím a po boji.

Radek Bukač se v sobotu trefil hned čtyřikrát a před nedělním zápasem Újezdu ještě zdramatizoval boj s Jiřím Hombou o titul nejlepšího střelce okresu.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Lukáš Knaute, krajní záložník: "Jsme tuto sezónu v rozpoložení, kdy i za stavu 0:3 věříme, že to otočíme a je super, že jsme to v Býšti zvládli."



Sestavy


SK Býšť
R. Pospíšil [-] - V. Lanžhotský [-] , J. Šibalík [-] (46. T. Kolín [-] ) , L. Karásek [-] (66. D. Pokorný [-] ) , A. Kroupa [-] (80. J. Cink [-] ) , J. Jirásek [-] , M. Tomášek [-] , P. Štross [-] (46. V. Cvrček [-] ) , P. Zahradníček [-] , R. Matyáš [-] (69. V. Vohradník [-] ) , V. Lanžhotovský [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (85. J. Kašpar [-] ) , T. Vykoukal [-] , T. Kašpar [-] (89. V. Tláskal [-] ) , V. Karel [-] , L. Knaute [-] (72. J. Tláskal [-] ) , L. Borovec [-] , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

ŽK: 16. P. Štross - 52. P. Sušil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘIVKA František - LEDVINA Lubomír, ŘÍHA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Mirek Pýcha
Tip experta: výhra hostů

Bod pro domácí nic neřeší, ve férovém zápase hosté zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů