0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsný triumf hostující skvadry! Nučice – Jestřábí Lhota 0:1


Branky


11

Nedělní odpoledne přineslo souboj domácích Nučic s dalekou Jestřábí Lhotou. Zatímco domácí se krčí spíše ve spodních patrech tabulky, hosté se sluní na předních příčkách. Vyrovnaný zápas nakonec skončil šťastněji pro hostující fotbalisty. O jediný gól se postaral hostující matador Aleš Krupka. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná pasáž

Od prvních vteřinek bylo jasné, že o žádnou kanonádu ze strany jestřábolhoteckých se jednat nebude. Nučice začali aktivně, ale trápila je koncovka. S jistotou se nedá říct, že by jeden tým byl výrazně lepší. Střídaly se pasáže, ve kterých vždy jeden ze soků tahal za kratší konec. Smutnou kaňkou na prvním dějství je vynucené střídání klíčového stopera domácích Marka Šulce, kterého nahradil Hozman. Zmínky o gólových šancích se z utkání nedochovaly, tudíž můžeme jen hádat. Co však víme, je fakt, že rozhodčí Pechar nemusel ani jednou za poločas sahat do kapsičky pro žlutý kartónek. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Ligová produktivita

Do druhé půle vyběhlo stejných dvaadvacet hráčů, kteří končili bezbrankový první poločas. Domácí výběr trenéra Petra Samka se hnal za vstřeleným gólem, ale v koncovce jim nebylo přáno. Tvrdý direkt pro nučické přišel v 59. minutě. Hostující Aleš Krupka prostřelil Rybáka v domácí svatyni. 0:1 Sedmatřicetiletý hráč proměnil jednu ze dvou šancí, které Jestřábí Lhota v zápase měla. Ukázková produktivita!

Domácím se však gólově zareagovat nepovedlo a všechny tři body si odváží ambiciózní tým Jestřábí Lhoty.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: První domácí zápas po zimní přestávce jsme výsledkové bohužel nezvládli. Jeden z favoritů soutěže si bohužel odváží 3 body, protože využil jednu ze dvou šancí, které měl. Zápas to byl vyrovnaný, ale my nevyužili bohužel nic. Kluci zaslouží pochvalu za bojovnost, bohužel body nejsou. Zkusíme to příště i když jedeme do Zásmuk, které jsou momentálně na prvním místě.




Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - T. Vlasák [-] , J. Jelínek [-] , M. Šulc [-] (40. M. Hozman [-] ) , P. Zápotocký [-] , L. Kulhavý [-] , P. Nevšímal [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - T. Robovský [-] (91. J. Kostelecký [-] ) , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , V. Černý [-] , T. Kubíček [-] , A. Krupka [-] (76. M. Trojan [-] ) , M. Mikeš [-] , F. Krajíček [-] , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-]

ŽK: 69. M. Chromý , 86. T. Vlasák , 88. F. Kubalík - 89. F. Krajíček , 91. T. Vlasák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PECHAR Jiří - KOČÍ Miroslav (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích