7:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek! Nučice - Cerhenice 7:1


Branky


7. M. Šulc , 8. J. Novák , 12. D. Kočí , 33. D. Kočí (p.) , 37. J. Novák , 58. K. Hurtík , 83. T. Adam - 27. P. Klucska
11

Když se daří, tak se daří. Tohle rčení potvrdil v neděli výběr Nučic. Proti Cerhenicím se jim dařilo vše, na co sáhli. Výhra 7:1 budiž důkazem mého tvrzení. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět

Bezbrankový stav měl jepičího trvání. Již v sedmé minutě se trefil domácí tahoun Šulc, aby o necelou minutu později navýšil skóre jeho spoluhráč Jakub Novák. Nučice byly zkrátka k nezastavení. O čytři minuty zvýšil Kočí již na 3:0. Otevřených dveří v obraně Cerhenic využivali až s nezvyklou precizností. 

Hosté to však jen tak nevzdali a odměnou jim byl gól na 1:3. Klucska se ve 27. minutě trefil přesně za záda Svobody.

Oceňme hlavně snahu Cerhenic stále hrát fotbal. Většina týmů by to dávno zabalila a šla bránit, ale tihle hráči, i přes krajně nepříznivý vývoj, stále chtěli hrát konstruktivně a utkání zvrátit. 

Bohužel pro hosty, když na proměněnou penaltu Kočího navázal v 37. minutě brankou Novák, svítilo na výsledkové tabuli již 5:1.

Více branek první poločas nepřinesl a do kabin se tak šlo za stavu 5:1 pro domácí oblíbence. 

Sedm

Zápal a zaujetí pro hru vydržel domácím i do druhé půle. Hned v 58. minutě se trefil Hurtík a ještě více rozesmutnil již tak skleslé všechny fanoušky Cerhenic. Pro fanoušky na druhé straně barikády byl každý další gól jakýmsi pohlazením na duši, které na chvíli přehlušilo všechny těžkosti a starosti.

Střelecký zápis utkání uzavřel brankou v 83. minutě Adam Tomáš. Udělal jakousi pomyslnou tečku za domácím galapředstavení, ze kterého si kromě sedmi vstřelených branek odnáší i tři body za výhru 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Dnes pochvala pro celý tým. Každý plnil co měl a dařilo se nám proměňovat naše šance. Soupeř chtěl pořád hrát fotbal, tak to bylo i pro diváky velmi zajímavé. Popisovat každý gól nemusím .Všechny jsme dali díky chuti poprat se o každý balón, a tak i štěstí se k nám přiklonilo. Pokud to budeme opakovat body budou přibývat. Pochvala i soupeři který chtěl hrát fotbal a zbytečně nefauloval ani za rozhodlého stavu.




Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - D. Kočí [-] (49. F. Kubalík [-] ) - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - K. Hurtík [-] (88. P. Nevšímal [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , T. Vlasák [-] , P. Zápotocký [-] (66. T. Adam [-] ) , M. Šulc [-] , L. Kulhavý [-]

Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - V. Hanuš [-] , P. Klucska [-] (59. P. Charouzek [-] ) , J. Kuchař [-] (4. J. Čerych [-] ) , K. Charouzek [-] , T. Basarab [-] , M. Doubek [-] , J. Puk [-] , P. Gacka [-] , R. Link [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 34. D. Kočí - 3. J. Kuchař .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - HOUDEK Petr (N), KUBRYCHT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů