4:2
(3:2)
23. P. Pačes
47. P. Pačes (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nučice přestřílely poslední Liblice, které nedaly kůži zadarmo


Branky


8. M. Chromý , 26. M. Šulc , 42. F. Kubalík , 81. J. Jelínek - 23. P. Pačes , 47. P. Pačes (p.)
9

Poslední Liblice potřebují bodovat a dobře věděly, že je na půdě Nučic čeká tuhý boj. První poločas se hosté dvakrát prosadili, ale domácí byli ještě o gól úspěšnější. Druhá polovina pro hostující celek úspěšná nebyla, Liblice vyšly gólově naprázdno a navíc počtvrté inkasovaly. Všechny body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři ku jedné

Domácí Nučice vstupovaly do zápasu v nejsilnější možné sestavě, poprvé na jaře. Vhled do zápasu nám nabídně velmi povedený report od hráče Jana Vedrala.

V 8.minutě se po pravé straně uvolnil agilní Jelínek, míč přihrál na Nováka, ten jej zatáhl a zpětnou přihrávkou našel na hranici velkého vápna Chroméno, který se nemýlil. O chvíli později to mohlo být 2:0, ale Jelínek z malého vápna hlavičkoval pouze do břevna a míč na brankové čáře zlikvidovali hosté.

Bohužel už po patnácti minutách musel střídat Souček, ale Šulc jej skvěle zastoupil. Nejdříve jsme inkasovali ve 23. minutě z kopačky Pačese, ale nerozhodný stav vydržel pouze tři minuty. Šulc načapal hostujícího gólmana Nanára. Ten čekal, že bude z velkého úhlu svůj trestný kop centrovat, ale nučický exekutor zamířil lišácky na přední tyč. Do poločasu zvýšil ještě Kubalík na 3:1

Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

 

Červená

Nučicský trenér Petr Samek udělal do druhého dějství jednu změnu, na trávník vyběhl Nevšímal místo Kulhavého. 

Do druhého půle jsme vstoupili nešťastně. Kočí fauloval v pokutovém území a Pačes snížil na 3:2

V zápase jsme byli lepší, ale nedařilo se nám proměňovat šance. Ještě více se to projevilo po vyloučení Plachého v 66. minutě za oplácení. 

Hrubé nesportovní chování, HNCH-prudké udeření soupeře domácího hráče č. 2 oběma rukama do hrudi v přerušené hře nepřiměřenou silou bez snahy hrát míč před sehráním PVK pro hosty v cca 25 metrů od místa přestupku. Takhle popsal zákrok hlavní rozhodčí. via. is.fotbal.cz

Definitivní tečkou byla branka Jelínka v 81.minutě po standardní situaci.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Další zápas jsme zvládli a udrželi naší šňůru. Zápas jsme mohli zvládnout lépe a snadněji. Neproměnili jsme několik příležitostí a drželi soupeře zbytečně ve hře. Udělali jsme dvě chyby a soupeř toho dokonale využil. Jinak jsme zápas kontrolovali a zaslouženě vyhráli. Pochvala všem.




Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - P. Zápotocký [-] (49. J. Vedral [-] ) , F. Kubalík [-] (88. P. Bradáč [-] ) , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] (19. M. Šulc [-] ) , L. Kulhavý [-] (46. P. Nevšímal [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-]

TJ Liblice
D. Nanár [-] - J. Hrstka [-] (87. J. Pospíchal [-] ) , R. Lanc [-] , J. Hejda [-] , F. Řípa [-] , P. Pačes [-] , L. Plachý [-] , D. Černý [-] , T. Pop [-] , F. Bahr [-] , L. Hejda [-] (71. M. Řípa [-] )

ŽK: 50. M. Chromý , 65. J. Jelínek - 31. R. Lanc , 43. J. Hrstka , 60. J. Hejda . ČK: 66. L. Plachý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LÖWE Miloš - HOUDEK Petr (N), BUBNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích