Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání s dramatickou koncovkou nakonec dopadlo pro Štítary vítězně!


Branky


12

Den před státním svátkem přivítaly Štítary doma Zásmuky. Tým zcela odlišného složení kádru. Zatímco Štítary hrají s dvacátníky, Zásmuky sázejí na zkušenější borce v čele s Petrem Pavlíkem. Zápas dvou rozdílných poločasů a infarktového závěru nakonec dopadl šťastněji pro domácí Štítary. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na jednu bránu

Do utkání vstoupil lépe tým Štítar. Pohyb a kombinační hra byla jasně na straně Stachova výběru. Tlak zužitkoval hned v 21. minutě domácí střelec Samuel Uman. Ve 31. minutě na něho navázal jeho kolega z útoku Opolzer, čímž navyšil vedení již na 2:0.

 

Zásmuky nemohly dlouho najít recept na hru domácích. Nákopy na urostlého sprintera Dottera dokázala obrana Štítar zneškodňovat. Ani vzdušné souboje se hostujícímu střelci nedařili – Jedlička ho celý zápas skvěle bránil.

 

Hře Zásmuk nepomohl ani fakt, že ve 22. minutě musel střídat klíčový muž do ofenzivy Lukáš Martínek, kterého nahradil Bellada.

 

Více branek nepadlo a štítarští mladící tak odcházeli do kabin s dvougólovým náskokem.

Jak je důležité míti Opolzera + fantom Pavlík

Úvod druhého dějství se nesl v podobném duchu jako toho prvního. O výhře domácího týmu nepochyboval ani ten největší pesimista z řad fanoušků Štítar.

 

Těm, co v srdci nosí tým z malebného předměstí Kolína, bylo v 55. minutě ještě veseleji – Kršňák navýšil vedení již na 3:0. Pro mladého středopolaře šlo o povedený zápas, ke dvěma asistencím přidal i branku.

 

Obláček na azurovém štítarském nebi přinesl až gól Pavlíka z 64. minuty. Zkušený bard napřáhl z dálky a trefil přesně do šibenice Lepšího branky. Zápletka byla na světě.

 

Ovšem domácí tým nehodlal dopustit jakékoliv drama v posledních minutách, tudíž v 75. minutě navýšil na 4:1 hrdý fanoušek Chelsea Londýn Tomáš Opolzer.

 

Vše vypadalo růžově a domácí trenér sáhl hned k trojímu střídání. Jedličku, Vláška a Kršňáka nahradili Lepší, Rychlík a Šín. Od té chvíle, bohužel pro domácí, se hra Štítar rozpadla a pro fanoušky kardiaky znamenala velký nápor na srdeční sval.

 

Posledních deset minut přibyl Štítarům dvanáctý hráč – chaos. Najednou nic nefungovalo a Zásmuky ucítili šanci. Dva góly v 89. minutě z kopaček Pavlíka a Jonáše znamenali viditelný nápor na kardiovaskulární soustavu domácího trenéra Stacha. Pavlík dokonce mohl zkompletovat hattrick, před prázdnou bránou však selhal.

 

Očití svědci hovoří o tom, že hrálo-li by se dalších 5 minut, Štítary prohrají. V posledních vteřinách bylo vidět na domácích hráčích tolik nervozity, že by ji neuklidnil ani všechen nikotin světa. Štěstěna však ten den oblékla štítarský dres, a tak domácí připisují veledůležité tři body za výhru 4:3.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Máme další důležité vítězství, ale nejsem si vůbec jistý, jestli dožiju konec sezóny ve zdraví. Osmdesát pět minut jsme jednoznačně lepším týmem, ale posledních pět minut mě stálo asi deset let života. Místo toho, abychom v klidu dohráli rozhodnuté utkání, uděláme z toho neuvěřitelné drama a hazardujeme s výsledkem. Trochu mi to kazí radost z výhry, ale nechci a nemůžu zapomenout kluky pochválit za výborný výkon. Oceňuji rovněž Zásmuky, že přispěly svým výkonem k napínavému zápasu a hrály férově.




Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - T. Opolzer [-] , S. Uman [-] , M. Kršňák [-] (86. K. Šín [-] ) , B. Uman [-] , J. Vlášek [-] (77. M. Lepší [-] ) , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , K. Machurka [-] , L. Jedlička [-] (72. M. Rychlík [-] ) , F. Hoření [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , L. Martínek [-] (22. M. Bellada [-] ) , S. Dotter [-] , F. Jonáš [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (46. L. Sobotka [-] ) , J. Roth [-]

Počet diváků: 43. Rozhodčí: Hlavnička Radek - CHOBOT Jan (N), SKALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza