Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólové drama s penaltovým rozuzlením pro Krakovany!


Branky


10

Do Zásmuk zavítaly Krakovany. Souboj dvou ambiciozních týmů nakonec nabídl šest branek a po penaltách šťastněji pro hostující tým. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

Dnešním utkáním nás provede další povedený report z dílny beka Krakovan Ondřeje Černého.

 

Na další mistrovské utkání jsme zavítali do Zásmuk, na zápas, ze kterého jsme body asi úplně neočekávali. Z hrací plochy zcela vymizely krtince, naopak se asi po nedávném pískování objevily kameny, a dokonce i kousky cihel.

 

Utkání začalo pod dohledem našeho oblíbence Vildy Löweho neproměněnou šancí Strejciuse po chybě domácí obrany, která si většinu prvního poločasu musela připadat jako na pouti. Kontrolovali jsme balón a rychlými akcemi přes strany jsme se dostávali do dobrých příležitosti v soupeřově šestnátce, bohužel jsme nebyli schopni žádnou naši akci dotáhnout do zdárného konce, a tak udeřili domácí.

 

Dvacátá minuta, faul, domácí rychle rozehráli, nezachytili jsme ofsajdový náběh, střela do tyče a z dorážky se prosazuje Bellada. Rozhodčí gól uznává i přes signalizovaný ofsajd. Nesložili jsme však zbraně a pokračovali jsme v dominanci, a ještě do poločasu jsme výsledek otočili, první gól si po standardní situaci domácí vstřelili sami, a to hlavně díky výborné práci Horáka. Druhý gól vsítil Dostál ze svého nájezdu, při kterém snad od půlky táhl dva soupeřovi obránce na zádech. Do poločasu se už nic podstatného neudálo, a tak jsme šli do kabin velmi spokojeni.

Drama v závěru

Začátek druhého dějství nám vyšel na výbornou, a to, když Chvojka na čáře vymotal dva protihráče a předložil Dostálovi, který se nemýlil. Naše hra bohužel postupně začala uvadat, a tak se začali osmělovat domácí. Šedesátá minuta dlouhý nákop na Pavlíka, místo odkopu jsem mu balón bohužel jenom zpracoval, následně mě nastřelil a míč se nešťastně odrazil na malé vápno k Mrázkovi, který uklízí za bezmocného Douděru.

 

Tlak domácích pokračuje, šance však nepřicházejí a jelikož ani mi jsme nedotáhli některý ze svých brejků, tak skóre vydrželo až do osmaosmdesáté minuty. Dlouhý nákop na Pavlíka, do kterého jdou oba naši stopeři s výkřikem “Mám“ srazí se a Pavlík lobem srovnává skóre, které vydrží až dokonce.

Penaltová loterie

V penaltovém rozstřelu selhal pouze jediný střelec, a to ten nejméně pravděpodobný, ligový matador Pavlík napálil v šesté sérii svou penaltu pouze do tyče.

Kdyby nám před zápasem někdo řekl, že si odvezeme dva body, tak je asi bereme všema deseti, po průběhu jsme ale měli mít body tři, bohužel jsme nedotáhli některé akce dokonce a udělali jsme dvě hrubé chyby v obraně, které soupeř potrestal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: V prvním poločase byly Krakovany lepším týmem na hřišti. Sice jsme šli do vedení po gólů Bellady, ale soupeř dokázal do poločasu výsledek otočit. Ve 48. minutě navýšil náskok na 3:1 a vypadalo to, že je po zápase. Posledních 30 minut jsme Krakovany začali přehrávat a po střele Pavlíka dorazil míč do branky aktivní Mrázek. To bylo v 59 minutě. V 88 minutě došlo k nedorozumění obránců Krakovan a chybu potrestal Pavlík. V penaltách si lépe počínali hosté, když v šesté sérii jsme nastřelili tyč a hosté byli stoprocentní ve všech pokusech. Vzhledem k průběhu zápasu, musíme být s bodem spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
L. Hamsa [-] - P. Pavlík [-] , V. Mrázek [-] , S. Dotter [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , M. Bellada [-] , J. Roth [-] (67. T. Dvořák [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Neruda [-] , O. Černý [-] , M. Kutil [-] - D. Horák [-] (67. T. Sixta [-] ) , P. Strejcius [-] - J. Oberreiter [-] - A. Dostál [-] , P. Myška [-] , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] (61. V. Novotný [-] )

ŽK: 7. P. Kozel , 69. A. Dostál , 69. M. Kutil , 81. L. Neruda , 87. J. Oberreiter .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LÖWE Vilém - SOBĚSLAV Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích