3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2023 18:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úterní předehrávka s tříbodovým koncem pro Ratboř! + FOTO


Branky


2. M. Teslík , 24. M. Teslík , 68. J. Vedral (vl.) - 88. F. Kubalík
6

Netradičně v úterý zavítaly již zachraněné Nučice do Ratboři, která taktéž již o nic krom cti nehraje. Zápas nabídl gólových příležitostí poskrovnu. Jak se předehrávka vyvíjela?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílový Teslík

Zápasem nás, jak u Nučic bývá poslední dobou zvykem, obránce Honza Vedral.

 

"Do Ratboře jsme odjeli pouze s devíti hráči A-mužstva a v nohách jsme měli ještě zápas proti Oseku, který se konal jen o 48 hodin dříve. Na některých hráčích to bylo velmi znát a nepředvedli příliš kvalitní výkon. Zápas to nebyl příliš záživný, s minimem střeleckých příležitostí. Je vidět, že oba týmy spíše spoléhají na svou defenzivu. Utkání pro nás začalo nešťastně, když se už ve druhé minutě prosadil Teslík. Stejný hráč se pohotově trefil i v 26.min když se k němu dostal odražený míč a z hranice vápna zamířil přesně k tyči. Naše příležitosti hasil už s předstihem pomezní rozhodčí, takže jsme se k pořádnému zakončení ani nedostali," povzdechl si Jan Vedral

 

 

 

Csaplárova past nikoliv

Ani druhé dějství nenabídlo mnoho šancí. Dochovaly se pouze dva gólové momenty, jinak defenzivně laděného poločasu.

 

"V 68. minutě Hrstka zatáhl míč po pravé straně a přízemním centrem hledal své dva volné spoluhráče v pokutovém území. Na poslední chvíli do přihrávky skočil Vedral a míč si srazil nešťastně za Svobodova záda," okomentoval vlastní branku sám aktér onoho momentu.

 

Hosté se přeci jen dočkali vstřeleného góli, ačkoliv to v první chvíli vypadalo na ofsjdové postavení.

"V 88. minutě Šulc zahrával trestný kop, našel hlavu Kubalíka, pomezní rozhodčí opět nezaváhal a signalizoval ofsajd. Hlavní sudí však situaci dobře viděl a branku uznal," dodal zkušený obránce.

 

"Je smutné, že na kolínském okrese nejezdí k utkání okresního přeboru tři rozhodčí. Když se hraje v úterý, tak by mělo být k dispozici dostatek arbitrů, ale asi není snaha kvalitu nikam posunout. V tomto zápase o nic nešlo, ale během roku se najdou utkání, kde by plný počet sudích určitě pomohl k regulérnosti soutěže." uzavřel svůj report nučický kapitán.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Předem chceme poděkovat Ratboři za změnu termínu. Bohužel jsme nebyli kompletní a na našem výkonu se to podepsalo. My hráli v poli vyrovnaný zápas, možná jsme měli i větší držení míče, ale pouze po vápno. Za celý zápas jsme neměli pořádnou šanci. Soupeř potrestal více méně všechny naše chyby a zasloužené vyhrál. Poděkování klukům z B týmu, jinak by nás nebylo jedenáct. Uvidíme, jak to bude poslední zápas snad ještě nějaký bod uhrajeme.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
T. Černohlávek [-] - D. Kemza [-] (80. T. Franc [-] ) , Z. Gembiczki [-] (59. M. Uher [-] ) , J. Adámek [-] (81. J. Machan [-] ) , M. Adámek [-] , V. Švarc [-] , M. Kesner [-] , M. Teslík [-] (77. A. Brant [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , M. Hrstka [-] (71. L. Vohnický [-] )

TJ Nučice
M. Svoboda [-] - D. Kočí [-] - - J. Novák [-] - F. Kubalík [-] , T. Vlasák [-] , L. Lupínek [-] (85. M. Zápotocký [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , R. Maršák [-] (62. J. Hervert [-] ) , M. Šulc [-] , J. Vedral [-] (88. P. Houdek [-] )

ŽK: 59. M. Teslík , 81. V. Švarc - 23. M. Šulc , 29. J. Novák , 84. T. Vlasák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LÖWE Miloš - SEMERÁK David (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza