5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Vratimova nad Bolaticemi rozhodl čtyřmi góly Duda


Branky


9. L. Duda , 16. L. Duda , 40. L. Duda , 54. J. Teplý , 83. L. Duda - 8. D. Maršák , 45. D. Maršák
5

V rámci 19. kola Moravskoslezského krajského přeboru se proti sobě postavily týmy Vratimova a Bolatic. Pro nezaujatého fanouška muselo být utkání dosti záživné, jelikož bylo k vidění hned sedm branek, přičemž o čytři z nich se postaral Lukáš Duda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Duda stihl hattrick za první poločas

Hráči obou týmů vůbec na nic nečekali a hned od začátku přítomným divákům servírovali gólové menu. Jako první se mezi střelce zapsal v 8. minutě hostující Daniel Maršák, jenž využil velké chybě v rozehrávce Sloty a bez problému dopravil míč do sítě - 0:1. Stačila však uběhnout pouhá jedna minuta a skóre bylo srovnáno, když si na přesný centr z pravé strany naběhl Lukáš Duda a otevřel svůj střelecký účet v zápase - 1:1.

 

Lukáš Duda přidal další branku už v 16. minutě, čímž rychle otočil skóre utkání ve prospěch Vratimova. Přispělo mu k tomu i kousek štěstí, když se Roháčkův přímý kop odrazil od tyčky přesně na jeho kopačku a pak mu stačilo jen doklepnout míč do prázdné brány - 2:1.

 

Ve 40. minutě pak Lukáš Duda dokonal hattrick. A opět to bylo po odraženém míči, tentokrát z rohového kopu. I nyní ale domácí hráč věděl, kam se postavit - 3:1. Hosty tato inkasovaná branka nesložila a pokoušeli se se zápasem něco udělat. Odměnou jím byl gól do šatny Daniela Maršáka, který dostal míč za obranu a rychlou střelou podél brankáře Müllera snížil stav na 3:2 pro domácí.

Ve druhé půli pálili jen domácí

I ve druhém poločase byla k vidění rychlá branka, kterou si Vratimov upevnil vedení. Tentokrát se prosadil kapitán Jakub Teplý, jenž uklidnil domácí tým v cestě za vítězstvím - 4:2.

 

Definitivní tečku za zápasem udělal Lukáš Duda v 83. minutě, kdy se už pro něj typickým způsobem odrazil míč na jeho kopačku, od které už doputoval míč za brankovou čáru - 5:2. Nutno podotknout, že Dudovi v tomto zápase vyšlo opravdu všechno. Vratimov tak slavil vítězství nad Bolaticemi v poměru 5:2 a zůstává tak v boji o první příčky krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Jakub Piskoř: Po minulé porážce 5:0 v Háji ve Slezsku jsme chtěli odčinit tento špatný výkon doma. Do utkání jsme šli s pozměněnou sestavou, ale i tak jsme dostali první gól, který nás naštěstí nerozhodil a ještě v prvním poločase jsme otočili na 3:1 a další dobré šance neproměnili. Soupeř pak v poslední minutě poločasu snížil na 3:2 a trochu jsem se obával, že hosté můžou ještě zápas zdramatizovat. V druhém poločase si však nevypracovali snad ani střelu na bránu a my jsme dalšími brankami potvrdili naše vítězství.

FK Bolatice
Filip Hluchník: Řekl bych, že na to, že jsme šli do zápasu se značně oslabenou sestavou, jsme nepodali špatný výkon, i když tomu výsledek moc neodpovídá. Dostávali jsme se do slušných šancí, kdy jsme se i po chybě hostů dostali do vedení, ale bohužel po našem nedůrazu a chybách jsme do poločasu třikrát inkasovali. V poslední minutě poločasu jsme ještě dokázali dát gól, ale to bylo bohužel všechno a druhý poločas už si soupeř ještě dvěma góly pohlídal.



Sestavy


FC Vratimov
D. Müller [-] - T. Bajzath [-] , T. Zbavitel [-] , L. Slota [-] - L. Duda [-] (85. N. Jurík [-] ) , O. Roháček [-] , J. Piskoř [-] , A. Kebísek [-] , L. Brezula [-] (74. V. Smilowski [-] ) - J. Teplý [-] (85. F. Benc [-] ) , J. Ferenc [-] (70. M. Indra [-] ) -

FK Bolatice
T. Breuer [-] - A. Baránek [-] , V. Baránek [-] , J. Slivka [-] , D. Sikora [-] (46. P. Řehánek [-] ) , Š. Ševčík [-] , D. Maršák [-] , F. Hluchník [-] (79. M. Sikora [-] ) , J. Gaida [-] , J. Šula [-] , R. Plaček [-]

ŽK: 65. T. Bajzath .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - TOMŠÍK Zbyněk, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích