2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou týmů z vrchních pater tabulky vyznělo lépe pro Řepiště


Branky


7

Velmi atraktivní duel slibovalo utkání 20. kola krajského přeboru, ve kterém na sebe narazily týmy Řepiště a Vratimova. Z výhry se nakonec radovali domácí hráči, kteří zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Mírnou převahu v první půli měli hráči domácího týmu. Řepiště ale při zakončení měly smůlu, když brankáře soupeře Müllera zachránila ve dvou případech nastřelená tyč. I Vratimov se tlačil do zakončení, nicméně žádnou vyloženou šanci si ze svých útočných akcí nevypracoval.

 

Bojovné utkání v prvním poločase branku nenabídlo, do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Všechny branky přišly ve druhé půli

Rozuzlení tak muselo přijít až ve druhém poločase. První branla přišla v 59. minutě, když se z bezprostřední blízkosti prosadil Simon Hrabec 1:0. Tato branka určila ráz zápasu, kdy domácí mohli hrát s poklidem, naopak Vratimov rázem musel zvýšit své ofenzivní snahy.

 

Zápas definitivně rozhodla 83. minuta, ve které Řepiště navýšily vedení. Konkrétně se o to postaral Tomáš Vengřinek, který si naskočil na centr z rohového kopu a tvrdou hlavou dostal míč do sítě - 2:0. Na druhé straně stihl Vratimov pouze korigovat, když v 85. minutě hlavou procedil míč za Daňkova záda Tomáš Bajzath - 2:1. I když vstřelený gól sliboval drama do závěrečných minut, další branky jsme se v Řepištích nedočkali, domácí tak zvítězili 2:1.



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Tomáš Bajzath: Hrálo se vyrovnané utkání, které místy, hlavně ve druhém poločase, bylo na můj vkus až moc vyhrocené a zbytečně se hra kouskovala. V prvním poločase sice soupeř nastřelil dvě tyčky, nicméně i my jsme své měli šance, které při troše štěstí mohly skončit gólem. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Bohužel jsme v utkání tahali za kratší konec. První branku vstřelil soupeř se štěstím, nám se v tu chvíli nepodařilo míč odkopnout z brankové čáry. Druhý gól jsme inkasovali po rohovém kopu, kdy jsme neuhlídali hráče soupeře. V závěru se nám podařilo už jen snížit na konečných 2:1. Jsem zklamaný, protože z dnešního utkání jsme si minimálně bod zasloužili.



Sestavy


TJ Řepiště
M. Daněk [-] - J. Matěj [-] (63. M. Štulík [-] ) , T. Vengřinek [-] , O. Cverna [-] - M. Skřehot [-] (76. A. Kuboš [-] ) , J. Celba [-] , S. Hrabec [-] (90. L. Kiš [-] ) , N. Zavadil [-] - R. Jurča [-] , O. Byrtus [-] (76. J. Stanovský [-] ) , D. Zaremba [-] (76. M. Bielik [-] )

FC Vratimov
D. Müller [-] - T. Bajzath [-] , L. Slota [-] , T. Zbavitel [-] - A. Kebísek [-] (66. M. Indra [-] ) , L. Duda [-] , L. Brezula [-] (74. F. Benc [-] ) , O. Roháček [-] (74. F. Murín [-] ) , J. Piskoř [-] - J. Ferenc [-] (59. V. Smilowski [-] ) , J. Teplý [-] -

ŽK: 37. J. Matěj , 54. O. Byrtus , 57. S. Hrabec , 66. O. Cverna , 79. M. Štulík - 45. J. Ferenc , 55. L. Duda , 83. T. Zbavitel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: výhra domácích

Ve velice vyrovnaném utkání prvního týmu se třetím mužstvem tabulky bych tipnul výhru domácích. Doma jsou skoro neporazitelní a jsou na tom lepe než Vratimov, který v jarní části už dvakrát prohrál.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích