0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lichnov udělil Krnovu lekci z produktivity


Branky


14

Lichnov dal v každém poločase jednu branku a dokázal vyhrát nad Krnovem, který se střelecky trápil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov se ujal vedení

Krnov s posilami z áčka přivítal v neděli na domácím hřišti mužstvo z Lichnova. Domácí na hosty vtrhli jako zuřivý býk. Hned po pár sekundách se do velké šance dostal Nobre de Oliveira, ale čaroděj v brance hostů Ondrusz předvedl první skvělý zákrok. O pár sekund později sklepnutí Gramela před prázdnou branku napálil Čevela jen do břevna. V 7. minutě pak utekl po straně Lyčka, ale přestřeli hostující branku. Po čtvrthodině hry se začal osmělovat i Lichnov. Střelami ze střední vzdálenosti ohrožovali domácí branku Sojčák, Pokorný a Zahradník. Ve 20. minutě hledal Gramel před hostující brankou nějakého spoluhráče, ale hostující obrana dokázala odklidit míč do bezpečí. Ve 25. minutě přišel pro domácí šok, když Zahradník posunul míč na kapitána Bartoníčka, který jej dále nahrál Pokornému, který křižnou střelou nedal Moškořovi šanci - 0:1. Domácí i nadále byli aktivnější. Ondrusze ohrozil střelou z dálky Říha. V závěru poločasu pak po centru Buriana vytáhl Lyčkovu hlavičku Ondrusz.

Lichnov výhru pojistil

I do druhého poločasu nastoupil Krnov aktivně. Hosté se zatáhli a hráli na rychlé brejky. Ten hostům vyšel v 55. minutě, když Zahradník vyslal do úniku Pokorného, který křižnou střelou mezi nohami brankáře Moškoře zvyšoval na 0:2. Lichnov se zatáhl ještě víc a na Krnovu byla s postupem času vidět vzrůstající nervozita. Postupně se neujali ani střely Zavadila, Buriana a Nobre de Oliveiry. Poslední velkou šanci měla domácí družina čtvrthodinu před koncem, když Říha zatáhl balon, a domácí šli do rychlého brejku čtyři na jednoho. Ten vyřešili střelou Grulicha, která už mířila do branky, ale hostující obránce Lazar dokázal odklidit balon do bezpečí. V závěru sice měli domácí tlak, ale byl to takový spíše křečovitý tlak, který k ničemu nevedl. Po závěrčném hvizdu rozhodčího mohl Lichnov oslavit vybojované tři body.

 

Krnov jede příští kolo Jindřichova. Lichnov bude doma hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Šancí jsme měli hodně, ale i ty nejcíce stoprocentní jsme nedokázali proměnit. Takže za mě to byl smolný zápas, kdy nám hosté dali lekci z produktivity. My i kdybychom dneska hráli celý den, tak branku nedáme.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Začátek byl z naší strany katastrofa. Vletěli na nás a hned měli dvě šance. My jsme se postupně oklepávali a dostávali jsme se do zápasu. Vyšel nám jeden brejk. Domácí nadále hrozili. Krnov začal aktivně i ve druhé části, ale už to bylo z jejich strany nervóznější. Navíc se nám povedl brejk a zvýšili jsme na 2:0. Domácí ještě více znervózněli a prakticky se dostali už jednom do jedné šance. Dneska jsme měli štěstí, ale tomu jsme šli naproti. Musím vyzdvihnout Ondrusze, který byl dneska skvělý.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - P. Baczke [-] , M. Handlíř [-] , H. Varyš [-] , M. Burian [-] - A. Říha [-] , D. Čevela [-] (61. J. Koval [-] ) , J. Grulich [-] (79. N. Tümmler [-] ) , A. Lyčka [-] (71. T. Kolbasa [-] ) - . Nobre [-] , L. Gramel [-] (61. L. Zavadil [-] ) -

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Dankovič [-] , J. Slepička [-] , M. Lazar [-] - M. Pokorný [-] , O. Bartoníček [-] , J. Podaný [-] , J. Konvička [-] , D. Salát [-] (66. M. Vlačuha [-] ) - P. Zahradník [-] , A. Sojčák [-] (89. A. Komenda [-] )

ŽK: 25. M. Handlíř - 52. D. Salát , 57. J. Podaný .
Hráči zápasu: M. Pokorný , P. Ondrusz .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - LÁRYŠ Vít, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas, ale o něco více věřím domácím.