2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kudla dvěma góly zajistil domácím tři body


Branky


29. F. Kudla , 53. F. Kudla
12

Vítkov dal v každém poločase jednu branku a porazil Hlavnici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl

Vítkov na svém trávníku přivítal posledni Hlavnici. Ta se po celé jaro potýká s rozsáhlou marodkou, a do Vítkova přijela pouze ve dvanácti hráčích. Vítkov vstoupil do utkání aktivněji. Už po pěti minutách mířila střela Lukáše Dohnálka jen těsně hostující branku. Za deset minut si Fabík udělal ve středu hřiště pět hráčů, ale selhal v zakončení. Hosté se připomněli tvrdou střelou Ochrany. Do střelecké listiny se nezapsal ani Krása, jehož střela ze třiceti metrů mířila těsně mimo hostující branku. Do vedení se Vítkov dostal po půlhodině hry, když dostal přihrávku do běhu Špok, a nahrávkou pod sebe našel Kudlu, jenž měl z pěti metrů lehkou práci dopravit míč do sítě – 1:0. Pět minut před koncem poločasu vystřelil tvrdě domácí Lukáš Dohnálek, ale minul pravou tyč hostující branky. Hlavnice mohla vyrovnat na konci poločasu, když zazdil velkou šanci Liška.

Vítkov vedení navýšil

Druhý poločas začali domácí fotbalisté sérii dvou až tři rohů, které dokázala hostující obrana odvrátit do bezpečí.Osm minut po přestávce převzal na třiceti metrech balon Kudla, obešel si dva hráče a nechytatelnou střelou nedal Steinerovi žádnou šanci – 2:0. Vítkov pak prostřídal a tempo jeho hry upadalo. Hlavnice však také moc nebezpečná nebyla. Do příležitosti se dostal pouze Kaván, ale nebyl úspěšný. Vítkov měl do konce zápasu pouze dva přímé kopy kapitána Mikulenky, ale ty mířily vedle. Deset minut před se neujala ani šance domácího Prdy. Vítkov přesto v pohodě dokráčel za třemi body. 

 

Vítkov jede příští kolo do Slavkova. Hlavnice bude hostit Budišov.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Byl to složitý zápas. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, a dali jsme jednu branku. Soupeř hrozil po nákopech z brejků. Ve ddruhém poločase jsme přidali druhou branku. Pak jsme prostřídali, a naše hra šla dolů. Naštěstí tři body jsme si pohlídali.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Přijeli jsme ve dvanácti. Hrál kluk, co dlouho nehrál, a dále jsme měli v sestavě patnáctiletého. Domácí byli lepší na míči, my jsme však zápas odbojovali. Myslím, že se nemáme za co stydět.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] (60. L. Lamatschek [-] ) , F. Kudla [-] (80. T. Křenek [-] ) , V. Ondřej [-] (55. P. Prda [-] ) , K. Špok [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , Š. Hučík [-] (55. T. Kristián [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - F. Tietz [-] (65. D. Haas [-] ) , J. Steyer [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Černoch [-] , P. Haas [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 21. K. Špok , 34. F. Kudla - 58. T. Liška , 70. J. Kaván , 73. Z. Vrána .
Hráči zápasu: F. Kudla - O. Pasterňák .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: DYTKO Gustav - ŠERUDA Dominik, JONSZTA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Hlavnice se celkem v soutěži trápí a ve Vítkově body neurvou.

Tip: výhra domácích