D. Mrukvia 53.
A. Ondra 89. (p.)
2:1
(0:0)
76. A. Celta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky vydolovaly výhru v poslední minutě


Branky


53. D. Mrukvia , 89. A. Ondra (p.) - 76. A. Celta
13

Po bezbrankovém poločase se dostali domácí do vedení. Hosté vyrovnali. Když spěl zápas k remíze, rozhodli domácí s penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Krásné Loučky v sobotním odpolední přivítaly mužstvo z Malých Hoštic. Hrálo se na těžkém terénu, který byl poznamenán dešťovou přeháňkou. Do prvních šancí se dostaly Krásné Loučky. Nejdříve po půniku Juřiny nesmusel brankář Vltavský vůbec zasahovat. Střela Mohyly už přinutila Vltavského k zákroku. V desáté minutě pak po centru prodloužil Juřík míč hlavou na Suchánka, kterému ale byla branka malá. Pak se hrálo nahoru dolů na obě strany. Ve 30. minutě vystřelil Chřibek vysoko nad bránu. Za  chvíli po rohovém kopu poslal Lukáš Mitura míč přímo do břevna. Osm minut před pauzou skončila střela hostujícího Droppy těsně vedle tyčky. V poslední šanci se po nahrávce Ondry objevil domácí Juchelka, ale poslal balon mimo tři tyče. 

Loučky daly o jednu branku navíc

Ve druhém poločase do první příležitosti dostali hosté, ale Chřibek špatně seřídil svá mířidla. Po osmi minutách druhé půle si naběhl na přímý kop Ondry Mrukvia, a míč protečoval hlavou na zadní tyčku a rozradostnil domácí lavičku a fanoušky – 1:0. Malé Hoštice ale bojovaly dále a čtvrthodinu před koncem zápasu se míč v pokutovém území domácích poodrážel až k Celtovi, který nadvakrát poslal míč do sítě a přispal se premiérový gól mezi dospělými – 1:1. Loučky pak chtěly strhnout výhru na svou stranu. Standardku Ondry dokázal Vltavský vytěsnit na roh. Chlopčík hlavičkoval těsně mimo bránu. Přímák Ondry opět bravurně zlikvidoval Vltavský. V 85. minutě pak domácí reklamovali penaltu po ataku jejich hráče ve vápně, rozhodčí ale faul vytáhl mimo šestnáctku. Když už zápas spěl k remízovému konci, odpískal rozhodčí velmi sporný faul v pokutovém území na Juchelku. Tento okamžik vyvolal na hostující lavičce spoustu emocí. Ondra při penaltě zachoval chladnou hlavu a penaltu dokázal proměnit, i když brankář Vltavský vystihl její směr – 2:1. Domácí pak v závěru už tři body uhlídali. 

 

Krásné Loučky v příštím zápase do Krnova. Malé Hoštice zase jedou na Slavii OPava.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Věděli jsme, že to bude těžký zápas, ale chtěli jsme jej vyhrát. Vrátili se nám do sestavy dva hráči a chtěli jsme začít aktivněji. První poločas byl na obě strany, kdy oba týmy měly nějaké šance. Vyšel nám vstup do druhé půle, kdy jsme se ujali vedení. Pak to bylo hodně vyrovnané, hosté bojovalií a vyrovnali. Pak jsme přitlačili. Rozhodčí nejdříve pro nás nepískl jasnou penaltu, pak nám ale ke konci pískl takovou hodně spornou. Tu naštěstí Ondra proměnil a my jsme vybojovali tři body.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Dneska bych chtěl poděkovat všem klukům za obětavý a zodpovědný výkon. Zápasu by slušela remíza, ale sudí vůbec nezvládl zápas a odpískanou penaltou, kterou viděl jen on to vyvrcholilo. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Juchelka [-] , L. Mitura [-] (64. L. Chlopčík [-] ) , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] (16. M. Mitura [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - J. Droppa [-] , M. Holčapek [-] (68. T. Wittek [-] ) , J. Chřibek [-] , R. Režnar [-] , R. Suchánek [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , Š. Teichmann [-] , A. Juřík [-] , M. Adamčík [-] (75. A. Celta [-] )

ŽK: 78. R. Suchánek , 87. Š. Teichmann , 88. E. Klinger , 88. J. Droppa , 91. A. Celta , 92. D. Pospěch .
Hráči zápasu: D. Mrukvia - E. Vltavský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PHILIPP Marek, DOČKAL Boleslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Tady si myslím, že se jedná o jednostrannou záležitost. Sice Kuba Čaroděj Řeháček říkává: “Míč je kulatý, může se stát cokoliv“, ale jména jako Ondra, Daříček, to je stále kvalita.
Také musím zmínit Dominika Mrukviu, který má neuvěřitelné rohlíky za obranu a vedoucího týmu Honzu Košárka, který stmeluje mančaft, hlavně po zápase. (smích)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích