Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 14:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lichnov o výhře rozhodl v prvním poločase


Branky


10

Lichnov po poločase vedl o tři branky. Ve druhém Hlavnice jen jednou brankou korigovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov vedl o tři branky

Lichnov na svém hřišti přivítal mužstvo z Hlavnice. Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, kteří se ujali vedení po sedmi minutách, když po pohledné akci Zahradníka s Pokorným odcentroval druhý jmenovaný míč do vápna, kde ho uklidil hlavou Sojčák – 1:0. Hlavnice pak mohla třikrát srovnat krok, ale šance Lodňánka, Kavána a Pasterňáka přišly na zmar. Domácí mohli navýšit po rohovém kopu Bartoníčka, který našel Pokorného, jehož střela trefila na brankové čáře stojícího spoluhráče. Ve 25. minutě se míč dostal po ose Zahradník, Bartoníček, Pokorný až k Sojčákovi, který se samostatného nájezdu nedal Steinerovi žádnou šanci – 2:0. Hlavnice pak zahrozila střelami Lodňánka a Pasterňáka. Čtyři minuty před přestávkou vybojoval míč kapitán Bartoníček, který ho prostrčil na Zahradníka, který střelou z dvaceti metrů procedil balon do sítě – 3:0.

Hlavnice snížila

Na začátku druhého poločasu si domácí družina několim šancí. Nejdříve třikrát neuspěl před Steinerem Zahradník. Pak skvělým zákrokem vyškrábl brankář Steiner přímý kop Podaného. Dvakrát nedokázal nahrávku Bartoníčka přetavit v branku Sojčák, který tak nezkompletoval hattrick. Na druhé straně se neujala hlavička Pasterňáka. Neuspěl ani Kaván. Ve druhém poločase tak padla jen jedna branka, když se do domácího vápna probíjel dvacet minut před koncem Pasterňák a za záchrannou brzdu zatáhl Podaný. Nařízenou penaltu pak s přehledem proměnil sám postižený – 3:1. V závěrečné dvacetiminutovce si pak domácí družina dokázala svou výhru pohlídat.

 

Lichnov jede příští kolo do Slavkova. Hlavnice bude hostit Jindřichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Začali jsme aktivně, měli jsme více ze hry. Hosté měli jen nějaké závary. V prvním poločase jsme byli produktivní, kdy jsme dali ze čtyř šancí tři góly. Ve druhém poločase už to bylo slabší, sice jsme měli příležitosti, ale ty jsme nedali. Hosté pak z penalty snížili. My to pak už v poklidu dohráli a pohlídali jsme si to.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním poločase jsme hráli my fotbal, ale dostali jsme tři góly. Ve druhém zase hráli oni, a my jsme dali jen jednu branku.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Neumayer [-] (88. L. Byrtus [-] ) , M. Lazar [-] , J. Dankovič [-] - D. Říha [-] (76. A. Komenda [-] ) , J. Konvička [-] (62. J. Mašlík [-] ) , J. Podaný [-] , O. Bartoníček [-] , M. Pokorný [-] - P. Zahradník [-] , A. Sojčák [-] (76. P. Motl [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] , Š. Šťastnik [-] , P. Čunta [-] , J. Steyer [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] (62. L. Kirschner [-] ) , P. Haas [-]

Hráči zápasu: A. Sojčák - S. Steiner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HERDA Tomáš - PICMAUS Jiří, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Matěj Lauček
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Lichnov bude chtít napravit zaváhání ze Zlatníků a Hlavnice se trápí.

Tip: výhra domácích