J. Kuric 59. (p.)
J. Kuric 76.
P. Oleják 80.
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov obrátil zápas se Slavkovem


Branky


59. J. Kuric (p.) , 76. J. Kuric , 80. P. Oleják - 6. L. Kunc , 62. R. Urban
12

Slavkov sice dvakrát vedl, ale Budišov nakonec zápas obrátil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Budišov si ke svém dalšímu zápasu pozval druhý celek tabulky ze Slavkova. Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se už v šesté minutě ujali vedení, když Urban narýsoval přesnou kolmici pro Kunce, který nedál brankáři Matěji Němečkovi žádnou šánci - 0:1. V další šanci se ocitl v 11. minutě hostující Král, který přehodil domácí bránu. Budišov se postupně do zápasu začal dostávat. V 16. minutě pak po rohu Černocha zamířil Pražák do hostující tyčky. Poté se hrál vyrovnaný souboj, ve kterém se šance neurodily. Domácím vázla finální přihrávka. Když už se do zakončení dostali, tak Kuric s Alešem Levákem nemířili přesně. Hosté se pak dostali pouze do jediného zakončení, ale kanonýr Urban pálil vysoko nad bránu. Poločas ta skončil těsným náskokem hostů. 

Budišov obrátil skóre

Druhou půli začal Budišov o něco lépe, Slavkovu se nedařila kombinační hra. V 59. minutě ztratili hosté ve středu hřiště balon. Toho se zmocnil Kuric, který vnikl do vápna, kde ho fauloval Tomáš Marek. Sám postižený pak penaltu s přehledem proměnil - 1:1. Za tři minuty se Slavkovu podařilo vstřelit druhou branku, když ztracený míč vybojoval před lajnou David Marek, který odcentroval do vápna, kde se nemýlil Urban - 1:2. Domácí to ale nezabalili a začali na hosty nebezpečně dotírat. Odměnou jim byla vyrovnávací branka, která padla v 76. minutě, když Hudeček poslal do akce rozběhnutého Kurice, který nedal Košárkovi šanci - 2:2. Obrat pak domácí dokonali deset minut před koncem, když se rohový kop Černocha dostal až k Olejákovi, který neomylně zakončil - 3:2. V 82. minutě ještě Hudeček našel rozběhnutého Černocha, který zacinkal pouze na slavkovskou tyčku. Poté se už zápas jen dohrál a Budišov si připsal tři body.

 

Budišov jede příští týden do Bruntálu. Slavkov bude hostit Lichnov. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Celý zápas jsme byli fotbalovější. V prvním poločase nám selhávala koncovka. Ve druhém poločase jsme vyrovnali, ale zaskočil nás druhý gól soupeře. To nás ale namotivovalo, aby jsme se pokusili zápas otočit, což se nám nakonec povedlo.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Jsem nespokojený s výkonem mužstva. Když se bojuje o postup, tak se tyto zápasy musí vyhrávat. My jsme ale nehráli na to, na co máme. Gratuluji soupeři k výhře. Udělal pro ní daleko víc než my.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Pizur [-] (69. J. Dvořák [-] ) , A. Levák [-] , J. Kuric [-] (79. D. Anděl [-] ) , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , P. Oleják [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - L. Kunc [-] , M. Frey [-] (83. T. Rubý [-] ) , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] (83. M. Slunský [-] ) , D. Marek [-] , J. Schneider [-] , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 36. J. Němeček , 54. M. Marek , 84. T. Černoch , 87. J. Dvořák - 55. R. Hendrych , 77. T. Marek .
Hráči zápasu: P. Oleják .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - KLIMEK Tomáš, SÝKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matěj Lauček
Tip experta: remíza

2:2 - Je to zápas druhého se čtvrtým, takže si myslím, že bude na co koukat. Budišov má šanci se Slavkovu přiblížit na rozdíl 3 bodů, ale Slavkov se jen tak nedá, takže tipuju remízu.

Tip: výhra hostů