Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice vyhrály důležitý zápas


11

Hoštice po půli vedly o dvě branky. Ve druhém poločase přidaly oba týmy po gólů a náskok Hoštic zůstal stejný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

Malé Hoštice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Vítkova. V první šanci se objevil domácí Stříbný, jehož centr skončil na břevně. Vítkov se hned po čtyřech minutách ujal vedení, když si na rohový kop naběhl kapitán Mikulenka a trknul hlavou míč do sítě – 0:1. Domácí to nabudilo a začali udávat tempo hry. V 11. minutě po individuální akci Adamčíka musel předvézt dobrý zákrok brankář Snášel. Za minutu si poradil si se střelou Stříbného. Domácí se podařilo srovnat krok ve 14. minutě, když tvrdá střela Adamčíka s přispěním tyče doputovala až do sítě – 1:1. Za čtyři minuty Adamčík našel na zadní tyči Stříbného, který doklepával míč do brány – 2:1. Ve 25. minutě nedokázal přímý kop Adamčíka na zadní tyči doklepnout do sítě Stříbný. Ve 30. minutě na druhé straně centr Ondřeje Prda nedokázal přetavit v branku. Za chvíli pálil Prda nad branku. Z přímáku se nedokázal trefit ani kapitán Mikulenka. Ve 41. minutě pak po centru Režnara nastřelil brankáře Snášela Chřibek. Těsně před koncem prvního poločasu krásná střela Šafarčíka z dvaceti metrů skončila za zády brankáře Snášela – 3:1. Za chvíli později pak střelu Chřibka zlikvidoval gólman Snášel.

Oba soupeři dali po jedné brance

I úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím, když Šafarčík střelou protáhl brankáře Snášela. Pak se ale karta na hřišti obrátila a Vítkov začal přebírat iniciativu. Hlavička Pavlíčka z pěti metrů vychytal brankář Exner. V 55. minutě neporměnil samostatný nájezd Kudla. Další tři nebezpečné výpady zprava měl Prda. V 70. minutě střílel kapitán Mikulenka z přímého kopu jen těsně vedle tyčky. Vítkovu se podařilo snížit skóre až třináct minut před koncem utkání, když se dalekonosná střela Kudly zatřepetala až v síti domácí brány – 3:2. Hošticím vrátil klid po rychlém brejku Greško, který střelou k tyči vsítil svůj premiérový gól mezi muži – 4:2. V poslední šanci zápasu se objevil Pavlíček, ale Exner jeho hlavičku znovu vychytal.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo jedou do Budišova. Vítkov bude hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Pro nás to je hodně cenná výhra, na kterou jsme strašně dlouho čekali a snad nám to pomůže k záchraně.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Náš výkon byl hodně slabý. Hlavně v prvním poločase, kdy soupeř terstal naše chyby a našstětí dal jen tři branky. Ve druhém jsme se zlepšili, měli jsme více ze hry, ale dokázali jsme jen snížit a soupeř pak o chvíli pozdějí definitivně rozhodl.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - P. Stříbrný [-] (77. A. Rychlý [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , R. Režnar [-] , M. Adamčík [-] (69. T. Wittek [-] ) , D. Pospěch [-] (89. J. Škrobánek [-] ) , Š. Teichmann [-] (77. D. Greško [-] ) , A. Juřík [-] (69. A. Celta [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Hučík [-] (54. F. Kudla [-] ) , P. Prda [-] , V. Ondřej [-] (88. L. Lamatschek [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , Š. Hučík [-] (81. T. Kristián [-] ) , M. Bek [-] , L. Pavlíček [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 68. R. Suchánek - 85. P. Prda , 91. F. Kudla .
Hráči zápasu: R. Režnar , F. Exner - L. Pavlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KASZPER David - PODRACKÝ Pavel, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Vítkov po domácím debaklu by mohl v Hošticích vyhrát.

Tip: výhra hostů