Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál na jaře poprvé vyhrál na domácí půdě


11

Bruntál po první půli vedl o tři branky. Ve druhé ještě jednou brankou výhru pojistil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o tři branky

Bruntál přivítal na svém hřišti mužstvo z Budišova. Bruntál udělil hostujícímu Budišovu lekci z produktivity. Už po dvou minutách hry střela Jana Němečka po rohovém kopu Černocha zatřásla břevnem domácí branky. Bruntál se dostal do vedení po devíti minutách, když Cabal vysunul Tomáška, který byl u míče dříve než brankář Matěj Němeček a míč píchl kolem něj do brány – 1:0. Ve 21. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře Šidláka Aleš Levák. Ve 25. minutě byl vyloučen hostující Miroslav Marek, který zabránil faulem domácí příležitost. Bruntál využil přesilovku hned po pěti minutách po superkombinaci doputoval míč od Cabala k Unverdorbenovi, který nekompromisně míč zavěsil do sítě – 2:0. Těsně před poločasem pak Tomášek tečovanou střelou pokořil brankáře Matěje Němečka – 3:0.

Bruntál náskok navýšil

Ve druhém poločase se Budišov i v deseti hráčích snažil vsítit aspoň čestný úspěch. Bohužel dnes mu nebylo souzeno míč dopravit do brány. Vše buď končilo na brankáři Šidlákovi, nebo hostující střelci špatně seřídili svá mířidla. Neúspěšnými střelci se stali Lukáš Marek, Aleš Levák a Pražák. Ani domácí se dlouho nemohli brankově prosadit a zvýšit svůj tříbrankový náskok. Ve druhém poločase padla branka až v samém závěru, když Deák krásně nahrál Rožnovskému, který se nemýlil – 4:0.

 

Bruntál jede příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, my jsme ale byl moc produktivní a podržel nás brankář Šidlák. Hrál se otevřený fotbal nahoru dolů. Pro hosty je to krutá porážka. Konečně jsme vyhráli doma, a můžu být trochu spokojený.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Dneska to bylo smolné utkání. Šli jsme brzy do deseti. Zápas jsme neodehráli úplně nejhorší, ale nedokázali jsme poroměnit žádnou naši šanci- I v deseti jsme bojovali jako lvi.



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - M. Goněc [-] (46. T. Rožnovský [-] ) , V. Tomášek [-] (46. Š. Kubesa [-] ) , J. Blažek [-] (81. F. Stoklasa [-] ) , T. Unverdorben [-] , M. Slavík [-] , M. Cabal [-] (72. D. Deák [-] ) , R. Hapka [-] , O. Krywda [-] (46. S. Slovák [-] ) , R. Hanák [-] , J. Duhajský [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Dvořák [-] (62. D. Anděl [-] ) , J. Kuric [-] (78. P. Metelka [-] ) , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 70. Š. Kubesa . ČK: 25. M. Marek .
Hráči zápasu: T. Unverdorben , J. Šidlák - A. Levák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - SLANÝ Jan, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než dát na nás. Zápas to nebude jednoduchý. Doufáme že potvrdíme formu a odvezeme tři body.

Tip: remíza