Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov rozstřílel oslabené Hoštice


Branky


11

Budišov za celý zápas nasázel soupeři devět branek a zcela zaslouženě vyhrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o tři branky

Budišov si k nedělnímu zápasu pozval tým z Malých Hoštic. Zápas se proměnil ve vraždění hostujících neviňátek. V první minutě ale zahrozili hosté, když střela Stříbného mířila těsně vedle domácí branky. Budišov se dostal do vedení v šesté minutě, když po dlouhém pasu Aleše Leváka za obranu se v zakončení nemýlil Kuric a poprvé pokořil brankáře Exnera – 1:0. Za deset minut vyslal dlouhým nákopem Kuric za obranu po levé straně Vondrouše, který zkušeně zavěsil míč do sítě – 2:0. Ve 24. minutě pak Aleš Levák našel Pražáka, jehož pokus brankář Exner vytěsnil na rohový kop. Po půlhodině hry pak centr Adamčíka hlavičkoval Šafarčík nad bránu. Ve 34. minutě se v chumli v hostujícím pokutovém území nejlépe zorientoval Pražák a dostal míč nechytatelně do sítě – 3:0. Za čtyři minuty nechal po nahrávce Stříbného vyniknout brankáře Matěje Němečka Šafarčík. 

Budišov náskok navýšil

Hned po přestávce načepoval míč Aleš Levák na Vondrouše, který hlavou zkušeně zavěsil míč do sítě – 4:0. V 50. minutě střela hostujícího Rychlého skončila vedle branky. V 57. minutě pak zavíral po centru Kurice na zadní tyči nekompromisně nohou Černoch – 5:0. Hned vzápětí dlouhý nákop domácích minul hostující brankář Exner a Černoch pak už měl lehkou práci dopravit balon pohodlně do sítě – 6:0. V 59. minutě po centru hostujícího Wittka poslal Šafarčík vedle branky. Za dvě minuty pak orazítkoval hoštický Vltavský břevno domácí svatyně. V 68. minutě dorazil tvrdou střelu Černocha do hostující brány pohotově Pražák – 7:0. V 72. minutě technická střela Chřibka hodně protáhla domácího brankáře Matěje Němečka. Deset minut před koncem se pak šťastně prosadil Kuric, který po centru Černocha dostal míč do sítě pánví – 8:0. Devátý hřebíček do hostující rakve pak zatloukl po střele z dálky Aleš Levák – 9:0.

 

Budišov hraje příštím kolo na Slavii Opava. Malé Hoštice budou hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas byl jednoznačně v naší režii. Výsledek myslím hovoří za vše.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Výsledek je pro nás krutý. Do zápasu jsme nastoupili s osmi dorostenci, protože se starším hráčům nechtělo. Domácím bych popřál k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Dvořák [-] , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] (57. D. Huťa [-] ) , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , P. Oleják [-] , L. Marek [-] , J. Němeček [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - A. Rychlý [-] , P. Stříbrný [-] (46. T. Wittek [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Adamčík [-] (46. E. Vltavský [-] ) , D. Pospěch [-] , Š. Teichmann [-] , A. Juřík [-] (59. A. Celta [-] ) , J. Droppa [-] (73. J. Škrobánek [-] ) , R. Suchánek [-]

ŽK: 15. A. Levák , 28. V. Hudeček , 49. L. Marek - 36. P. Stříbrný , 79. R. Suchánek .
Hráči zápasu: J. Kuric .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: LOJEK Jakub - JONSZTA David, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra domácích

Nechci podceňovat Malé Hoštice, ale Budišov je doma silný a vyhraje.

Tip: výhra domácích