2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky výhrou definitivně potvrdily druhé místo v tabulce


Branky


8

Krásné Loučky daly v každém poločase po jedné brance a zvítězily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

Krásné Loučky přivítaly na svém domácím hřišti mužstvo z Budišova. Domácí se hned v úvodu zápasu dostali do dvou velkých šancí. Nejdříve Juřina z úhlu nepropálil brankáře Matěje Němečka. Poté opět Juřina špatně zakončil v dobré pozici. Do vedení se Krásné Loučky dostaly v desáté minutě, když standardku Ondry poslal placírkou přes brankáře Matěje Němečka lišácký do sítě Mohyla – 1:0. Budišov reagoval po dvaceti minutách nepřesnou střelou Pražáka, která mířila nad domácí branku. Loučky do poločasu měly ještě dvě šance. Juchelka neuspěl z úhlu. Střelu Ondry dokázal vyrazit brankář Matěj Němeček. Poločas tak skončil těsným vedením domácích. 

Loučky výhru pojistily

Vstup do druhé části vyšel lépe Loučkám. První šanci spálil Michal mitura, který nevyzrál na Matěje Němečka. Po něm se dostal k hlavičce Mrukvia, ale mířil nad branku. Od 55. minuty začal získávat převahu Budišov. Do dvou velkých šancí se dostal střídající Metelka. Nejdříve střelu zpoza šestnáctky dokázal chytit gólman Hradil. Pak si nechal Metelka v nadějné pozici utéct míč a ze zakončení nic nebylo. Pojišťovací branku dala domácí družina až třináct minut před koncem zápasu, když se po autovém vhazování obtočil kolem hostujícího hráče Juchelka a bombou mezi nohami prostřelil brankáře Matěje Němečka – 2:0. Tento gól hosty definitivně ulomil a zápas se dohrával v poklidu. Loučky si díky výhře definitivně zajistily druhé místo v tabulce.

 

Krásné Loučky budou v posledním zápase sezóny hostit Hlavnici. Budišov pojede do Lichnova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Výsledek se nerodil vůbec lehce. Byli jsme docela nrvózní a navíc víme, že Budišov má velkou kvalitu. Navíc nám chytal zraněný brankář, který ale podal skvělý výkon a udržel čisté konto. Jsme rádi nakonec za výhru 2:0, a že jsme si definitivně pojistili druhé místo v tabulce.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Dneska jsme sice prohráli, ale hráli jsme pěkný fotbal. Druhá půlka patřila nám, ale domácí dali druhou branku a my jsme své šance neporměnili.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] (80. J. Fiurášek [-] ) , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] (84. L. Chlopčík [-] ) , M. Mitura [-] (75. L. Mitura [-] ) , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Dvořák [-] (46. D. Anděl [-] ) , T. Černoch [-] , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] , E. Levák [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Oleják [-] (59. P. Metelka [-] ) , L. Marek [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 24. T. Juřina - 6. V. Hudeček , 48. D. Anděl , 48. E. Levák , 64. P. Metelka , 79. M. Pražák .
Hráči zápasu: L. Mohyla , M. Hradil - P. Oleják .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - CHLEBOVSKÝ Bohumír, POLÁCH Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Tento souboj dvou týmů z čela tabulky bude zcela jistě zajímavý. Dle mého názoru rozhodně domácí prostředí. Tipuji 1