2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice o výhře rozhodly dvěma góly v úvodní čtvrthodině


Branky


12

Domácí dali během prvních patnácti minut dva góly a bylo vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

Vedoucí celek tabulky a jasný postupující z Velkých Heraltic přivítal ve svém posledním soutěžním zápase mužstvo ze slezské metropole. Od začátku lídr soutěže diktoval tempo hry a o své výhře rozhodl v první čtvrthodině. Přesto k prvnímu zakončení se dostala Opava, když z dálky neúspěšně prověřil Patrika Kleina Ryž. První branku vsítily v osmé minutě po krásné akci na jeden dotek, která začala u Šimona, pokračovala přes Tesaře k Válkovi a zpátky k Tesařovi, jehož centr přetavil ve střelu do branky Piatkevič – 1:0. Po čtvrthodině hry vystřelil z dvaceti metrů kapitán Rolný a veterán Zemborski šikovně tečoval střelu do protipohybu brankáře Vrány – 2:0. Heraltice se uklidnily a podvědomě si začaly myslet že půjde vše samo, a už neměli takový drajv v zakončení. Do dalších dvlou šancí v prvním poločase se dostal kanonýr Daniel Klein, ale bez úspěchu. Poločas tak skončil dvoubrankovým náskokem Heraltic. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části pokračovala převaha domácího celku a další zahazování velkých šancí. Dvakrát se před gólmanem Vránou ocitl opět Daniel Klein, ale jednou ho Vrána vychytal, podruhé špatně seřídil svá mířidla. Další dvě velké šance měli Šrek se Šimonem. V obou případech skončil balon z jejich kopaček pouze na břevně hostující svatyně. Před brankářem Vránou pak neuspěli ani Vucak se Šimonem, když Vrána opět oba střelce vynulova. Opava si svou největší šanci schovala na 85. minutu, když krásnou přihrávkou vybídl Maisel ke skórování hrajícího trenéra Kratochvíla, který ale lobem nedokázal přelstít připraveného brankáře Patrika Kleina. Zápas tak dospěl k dvoubrankové výhře Heraltic.

 

Heraltice po výhře skončily na prvním místě a mohou se těšit příští rok na souboje v 1. A třídě. Opava obsadila deváté místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): V podstatě jsme rozhodli v úvodní čtvrthodině, kdy jsme dali dva góly. My jsme to pak měli v podvědomí, že vedeme, a už jsme neměli takový drajv. Sice jsme měli byii lepší, měli jsme šance, ale ty už jsme nedokázali proměnit. Soupeře jsme ale do ničeho nepustili, kromě úniku pět minut před koncem utkání.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (hrající trenér): Z naší strany moc šancí nebylo. Musím pochválit Jirku Vránu, který nás jako brankář podržel, protože jsme si mohli odvézt větší příděl. Největší šanci jsem měl já pět minut před koncem, ale brankáře jsem nepřeloboval.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , O. Šmíd [-] (86. L. Komárek [-] ) , M. Rolný [-] (86. M. Štěpán [-] ) , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] (46. A. Vucak [-] ) , J. Piatkevič [-] (46. M. Lauček [-] ) , D. Válek [-] , D. Klein [-] , J. Tesař [-] (59. J. Košárek [-] )

FK Slavia Opava
J. Vrána [-] - Š. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Hanslik [-] (62. M. Říčný [-] ) , J. Schneider [-] - M. Škrobanek [-] (75. F. Šenk [-] ) , J. Hoblík [-] , D. Maisel [-] , M. Prchala [-] (46. J. Binar [-] ) - T. Ryž [-] (62. X. Nguyen [-] ) , J. Štencel [-] (78. I. Kratochvíl [-] ) -

ŽK: 57. A. Vucak .
Hráči zápasu: D. Šimon - J. Vrána .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: BOČEK Robin - HORÁKOVÁ Renáta, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

Velké Heraltice zažily pohádkovou sezonu, když pouze jednou prohrály a naprosto zaslouženě slaví postup do I. A třídy. Mužstvo mají výborně složené ze zkušených borců a talentovaných mladíků, takže se jistě neztratí ani ve vyšší soutěži. Povedené jaro mají za sebou i hosté, ale teď body nezískají. Tip 1

Tip: výhra domácích

Již jistý vítěz 1.B třídy který prohrál jen jednou v sezóně nebude chtít dopustit překvapení a soupeře porazí.. tipuju 1