2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body si odvezla Sýkořice


Branky


1

V sobotu dopoledne přijela do Chráštan Sýkořice, a pro ní v nepříznivý dopolední čas, rozehrála poslední soutěžní zápas.

Tento duel odřídil rozhodčí Josef Švácha za asistence laiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hříbalova střela otevřela stav utkání

Ve velmi větrném dopoledni se hrál fotbal plný nepřesností, a pokud se někdo z hráčů domácích nebo hostí pokusil hrát vzduchem, nikdo nevěděl kam balón odnese nepříjemný vítr.

Za celý první poločas byly k vidění jen dvě šance, po každé straně po jedné.

První přišla v 11. minutě, po skvělé akci nejlepšího hráče hostí Hříbala, který potáhl míč z leva po ose vápna přes dva hráče domácích. Střelou na dlouhou tyč dal první branku zápasu, 0:1.

Po půlhodině hry domácí Chrášťany odcentrovaly z levé strany přes celé vápno, a na zadní tyči zapomněli hráči Sýkořice, hráče Hanzla. Ten pak neměl problém zakončit hlavou. a srovnal na 1:1.

Zbylý čas prvního poločasu se dohrávalo mezi vápny.

Slabému stačilo pár minut na hřišti ke vstřelení branky

V druhém poločase se hra odvíjela v duchu prvního, tedy mnoho nepřesností a málo šancí. V 69. minutě si nový hráč hostí, Jaroslav Slabý, zaběhl za obranu domácích na prodloužený balon Hříbalem. Slabý přehodil domácího gólmana a Sýkořice vedla 2 : 1. Poté měli také šanci domácí, ale branku se podařilo vstřelit znovu hráčům Sýkořice. Když po deseti minutách odpískal rozhodčí Švácha hru nohou do obličeje útočícího hráče Peteříka ve vápně, proměnil penaltu Hříbal, 1:3.   V 86 minutě proměnil penaltu i hráč domácích Erben, 2:3.   Poslední minuty byly napínavé, ale domácím se už srovnat nepodařilo.


Ohlasy k zápasu



Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Zápas v Chrášťanech byl ovlivněn větrem, raním termínem, s kterým si moji hráči nedokázali poradit, a tak byl fotbal hrozný. Snad jen výkon Hříbala a domácího Erbena snesli vysoké měřítko. Za tři body jsem rád, ale fotbalově nic moc .



Sestavy


Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - T. Rédl [-] , R. Kozák [-] , M. Prepletený [-] , V. Erben [-] - Z. Hubáček [-] , J. Šutera [-] , L. Hanzl [-] , D. Dvořák [-] - F. Lauber [-] , M. Čemez [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - J. Lauber [-] , L. Karas [-] , J. Šulc [-] , M. Linc [-] - M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , P. Richter [-] (52. J. Slabý [-] ) - D. Peteřík [-] , M. Hříbal [-]

ŽK: 22. F. Lauber .
Místo: Slavoj Chrášťany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švácha Josef - Řezníček Ivo, Linc Petr (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 11. 2015 12:32
Zajmalo by mne proč v zápise na tomto utkání nejsou uvedeny žluté karty pro domácí mužstvo .