Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi útočný fotbal přineslo utkání v Lubné


Branky


0

V nedělním odpoledni přivítali hráči Lubné celek Chrášťan.

Očekávalo se vyrovnané utkání, a to také velké množství diváků vidělo.

Utkání odřidil sudí Sedláček za pomoci laiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili v závěru poločasu

V prvním poločase bylo utkání vyrovnané, šancí na obou stranách příliš nebylo a hra se odehrávala od vápna k vápnu, kdy hosté velice důslednou obranou pokrývali již v zárodku jakékoliv snahy domácích o kombinaci, přečíslení a Lubná se vůbec nemohla prosadit a dostat se do hry.

Hosté navíc trpělivě hráli zezadu a vyráželi k rychlým brejkům, které většinou zakládal hráč Václav Erben, ale ani hráči Chrášťan se do větších brankových příležitostí nedostávali. 

Ve 32. minutě se povedl hostujícím hráčům rychlý brejk na jehož konci po krásné kolmici Venci Erbena na Zdeňka Hubáčka. Druhý jmenovaný prostřelil brankáře Dudu, 0:1.

Domácí to trochu probudilo k větší aktivitě, ale stále se jen těžko prosazovali přes dobře hrající obranu soupeře.

Teprve ve 40. minutě se domácím podařilo gólově zužitkovat svou aktivitu. Po dobře zahrané standardní situaci z prava,  trefil hlavou Ladislav Brabec, 1:0.

O čtyři minuty později se domácím po hezké kombinaci na pár doteků s míčem, podařilo dostat do vedení. Posledním hráčem této akce byl Jan Šesták, který svou brankou poslal tým Lubné do dvoubrankového vedení.

Závěř prvního poločasu tedy patřil Lubné a ta odcházela do kabin za příjemnějšího stavu.

 

 

Dramatický závěr utkání

Místo, aby tento moment přinesl domácím klid a sebedůvěru do druhého poločasu, tak se stal pravý opak a jen těžko se dostávali k brance soupeře, i nadále se trápili v nepřesnostech, které hosté využívali k držení míče a stále častějším brejkům.

Lubná působila stále více a více unavanějším dojmem a výsledkem bylo otočení skóre ve prospěch hostů po chybách ve chvílemi přetížené lubeňské defenzivě.

Po hodině hry srovnal stav utkání Františe Lauber, naběhl si na přetažený roh a trefil míč z voleje, na tuhlé ránu neměl golman nárok, 2:2.

I nadále se hostům velmi dobrým napadáním a individuální technickou vybaveností Venci Erbena dařilo přehrávat soupeře, pramenily z toho střely Jakuba Šutery, kterou brankář vytáhl těsně nad břevno, oblouček Venci Erbena, který skončil až na síti za brankou a standardní situace z pravé strany. Tu Václav Erben rozehrál dlouhým centrem, který propadl až na levou stranu a Danielovi Dvořákov se podařilo z voleje trefit střelou, na vzdálenější tyč branku, 2:3.

Do konce utkání v tuto chvíli zbývaly pouhé 4 minuty.

Hosté, po vstřelení vedoucí branky, působili velice lehkonoze, bylo jich plné hřiště. Domácí tým nesložil zbraně, zabral a začal si postupně vytvářet tlak i šance, které se střídaly na obou stranách a hrál se oboustranně útočný fotbal, který diváky musel bavit.

V hektickém závěru se domácím podařilo skóre otočit, kdy se dvakrát trefil Adam Trejbal, nejprve z penalty, která se kopala po faulu na něj, a vzápětí po jeho dorážce z malého vápna, kdy mu nezištně patou nahrával Michal Pokorný, který byl na hřišti sotva deset minut.

To ještě nebylo vše, protože v samotném závěru, po závaru ve vápně domácích, kopali hosté penaltu, ale brankář Duda pokus Daniela Dvořáka bravurně zlikvidoval.

Hned poté již rozhodčí zápas ukončil.

Ze zápasu se tak radovali domácí hráči, kteří porazili Chrášťany 4:3.

 

V posledním kole se Lubná představí na hřišti ve Slabcích. Výkop utkání je v sobotu 14.11.2015 od 10:00.

Chrášťany odehrají poslední zápas na domácí půdě, a přivítají borce ze Sýkořice. Nedělní utkání začíná ve 13:30.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: Po dnešním zápase musím konstatovat, že dnes jsme si zvítězit nezasloužili a hosté si za kvalitní výkon, zvláště ve druhém poločase, zasloužili odvést minimálně bod. Na druhou stranu musím pochválit mé kluky, že ačkoliv se jim nedařilo, dokázali ohromnou vůlí a zarputilostí, strhnout vítězství na naši stranu, ale i takové zápasy se někdy hrají a je potřeba jít trvrdou prací tomu štěstíčku naproti..Moji svěřenci se dnes vůbec nedostali ke hře, která je jim vlastní, tedy hodně pohybu, rychlá kombinace a vytváření si šancí. Dnes jsme dokázali vytěžit z minima maximum. Na druhou stranu hosté hráli velmi dobře, chytře na protiútoky a zároveň důrazně, ale férově, kdy nedávali našim ofenzivním hráčům žádný prostor ani čas na zpracování míče. Velké problémy nám dělal hostující hráč Erben, který byl nejlepším hráčem na hřišti a my jsme na to prakticky celý zápas nedokázali zareagovat, tedy eliminovat jeho velmi dobrý pohyb po celém hřišti a jeho velice dobrou rozehrávku. Z našich hráčů tentokráte nikdo nepřekročil svůj stín, za normálních okolností bych rozhodně vyzdvihl výkon našeho gólmana Filipa Dudy, který chytil hostům nejméně dvě ´´tutovky´´ a navíc ještě penaltu v poslední minutě zápasu, ale měl, bohužel, prsty ve dvou gólech, které jsme obdrželi.




Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - R. Pavlíček [-] , R. Margolius [-] , P. Suchý [-] - M. Komín [-] , L. Brabec [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] - J. Šesták [-] , P. Volf [-] (82. M. Pokorný [-] )

Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - R. Kozák [-] , M. Prepletený [-] , D. Dvořák [-] , D. Stuchl [-] - F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , L. Hanzl [-] , V. Erben [-] - J. Šutera [-] , T. Rédl [-]

ŽK: 31. A. Trejbal , 75. M. Komín - 90. M. Prepletený .
Místo: Baník Lubná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sedláček Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.