1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce si připisují první body


Branky


0

Vyrovnané utkání se odehrálo v neděli ve Slabcích. Ti hostili na svém hřišti hráče z Šanova. Hosté k zápasu nepřijeli kompletní, domácí zradila koncovka. Po základní hrací době byl stav utkání nerozhodný a následovaly pokutové kopy, ve kterých byli domácí šťastnější a připisují si tak první dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanov vydržel závěrečný tlak domácích, rozhodly až penalty

Šanovští se na zápas nesešli v optimální sestavě a bylo to znát. Utkání měli od začátku ve své režii domácí. Celý poločas přicházely ze strany domácích obrovské šance. Ty ale přišly v niveč nepřesnou střelbou nebo vynikajícími zákroky brankáře Sekyry, který hosty svým výkonem podržel. Šanovští nejvíce hrozili z rychlích brejků, ale zrovna tak na druhé straně, výborně chytající brankář Lev, tyto akce likvidoval.

Druhý poločas byl už ze strany Šanova lepší a vyrovnal se tempu Slabec. Dostal se do několika slibných akcí, jedna z nich skončila břevnem. Závěr utkání patřil opět domácím, ani z jejich nebezpečných rohů nedokázali vsítit gól. Utkání tak skončilo nerozhodně a došlo na penalty. Tomáš Lev chytil Šanovu dvě penalty a vítěznou proměnil Víťa Melichar.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Jiří Strouhal, předseda: V zápase nás podržel brankář Lev, který nastoupil ve svém prvním letošním zápase a vychytal nám vítězství na penalty. Ale bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí, protože jsme jich měli opravdu hodně a kdybychom alespoň jednu proměnili, tak jsme mohli mít body tři a na penalty vůbec dojit nemuselo. Snad střeleckou potenci protrhneme v dalším kole s Řevničovem a vyhrajeme.

TJ Šanov
Jan Šika, trenér: Chtěl bych kluky pochválit za odvedený výkon. Všichni dali do zápasu maximum.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - M. Benada [-] , T. Fencl [-] , P. Holý [-] - T. Cílek [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , P. Ikrényi [-] (85. T. Cílek [-] ) , V. Melichar [-] - J. Gajdoš [-] (46. P. Pelc [-] ) , T. Macák [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - D. Sklenička [-] , S. Hrubý [-] , F. Volráb [-] , T. Volráb [-] - T. Cafourek [-] , M. Malík [-] , V. Nobilis [-] , O. Klouček [-] - D. Kotek [-] , J. Šika [-] (46. T. Zeman [-] )

ŽK: 56. T. Černý , 78. T. Macák - 30. D. Kotek , 63. O. Klouček , 85. M. Malík .
Místo: TJ Slabce. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Strouhal Jiří, Šulc Jiří (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.