1:2p.
(0:0)
80. V. Erben
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z penaltovémho rozstřelu se radovaly Chrášťany


Branky


71. M. Malík - 80. V. Erben
0

Nerozhodný konečný stav utkání - 1:1 rozlouskly až pokutové kopy. Chrášťany byly, stejně jako v minulém kole proti celku Roztok, spokojenějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nepřinesl

V nedělním odpoledni přivítal šanovský celek na svém hřišti tým Chrášťan. Zápas začal v ostřejším duchu. Sice nebyl k vidění první poločas žádný gól, ale za to spousta soubojů, ať už v rámci fotbalových pravidel, mnohdy i těch, které byly potrestané výhodou přímého kopu, nebo oceněny žlutou kartou. Šance o kombinace byly vidět na obou stranách. Největší problémy dělal domácím,  středový hráč Venca Erben, který se snažil tvořit hru a zakládat pro oba útočníky rychlé protiútoky. Z druhého týmu byli vidět převážně Michal Malík s kapitánem Davidem Šikou. Oba týmy ale neměly štěstí při koncovce nebo přišla akce v niveč, díky zkažené finální nahrávce.

 

Závěr utkání patřil hostům

Druhý poločas byl už fotbalově trochu zajímavější a Chrášťanští meli o trochu více ze hry. V 51. minutě ale nastal důležitý okamžik v zápase, možná i rozhodující. Hráč Michal Prepletený z Chrášťan, který měl už z prvního poločasu žlutou kartu, fauloval a musel hřiště opustit. Dvacet minut poté otevřeli skóré utkání Šanovští 1:0. Domácí se dostali do přečíslení ,,4 na 2" a Michal Malík se zakončením, téměř do prázné brány, neměl problém.  I v deseti hráčích udeželi hosté svou aktivitu, gólově se prosadil o deset minut později Venca Erben. Ten utekl šanovské obraně a střelou podél gólmana srovnal stav utkání 1-1. Chrášťany se v posledních deseti minutách snažily rozhodnout ve svůj prospěch, a natlačily se na soupeřovu polovinu. Vyložené šance gólem neskončily. Stav utkání se neměnil a následovaly penalty, v kterých byli šťasnější hosté (PK 1:3).



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Pavel Procházka, hráč: Zbytečná ztráta vítězství. Rozhodlo vyloučení Prepleteného a neproměněné šance v závěru utkání.



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - J. Šulc [-] , D. Sklenička [-] , S. Hrubý [-] , F. Volráb [-] - M. Malík [-] , D. Šika [-] , J. Koc [-] , V. Nobilis [-] - T. Volráb [-] , J. Maisner [-]

Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - T. Rédl [-] , V. Čemez [-] , D. Dvořák [-] , V. Erben [-] - M. Prepletený [-] , Z. Hubáček [-] , J. Šutera [-] , F. Lauber [-] - L. Rédl [-] (70. Z. Polívka [-] ) , P. Procházka [-]

ŽK: 31. M. Malík , 61. F. Volráb , 64. D. Šika , 67. D. Sklenička - 21. M. Prepletený , 23. P. Procházka , 79. V. Čemez . ČK: 51. M. Prepletený .
Místo: TJ Šanov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Švácha Josef - Kotek David, Řezníček Ivo (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.