V sousedském derby ,,EL CLASICO´´ byl šťastnější Bukovec


Branky


7

Sousedské derby mezi Pískem a Bukovcem má už letitou tradici. Mezi mistními se tomu říká El Clasico jako mezi 

Barcelonou a Realem Madrid. Šťastnější byli nakonec hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nahoru dolů

Sousedské derby mezi Pískem a Bukovcem má už letitou tradici. Mezi mistními se tomu říká El Clasico jako mezi Barcelonou a Realem Madrit. V  podobném duchu se tady hlavně v minulosti braly i přestupy mezi těmito týmy. Přestup z Písku do Bukovce, nebo opačným směrem téměř nepřipadal v úvahu. Ale od jisté doby, kdy si týmy hlavně pomáhají mají spojené mládežnické družstva (ml., st. přípravky, ml. a starší žáky a také dorostence) už taková rivalita nepanuje.

 

 

Písečtí vstoupili do zápasu aktivněji. Prvních deset minut napadali, běhali z čehož pramenily chyby hostů. Po úvodním tlaku domácích začali hrát i hosté z Bukovce a najednou pomalu přebírali otěže zápasu.  První gól padl ve 25.min do sítě domácích. Střelu Filipa Zogaty obránci a brankář David Pindor dokázali vytlačit na tyč, ale následnou dorážku Janusze Motyky už neodvrátili, který se do prázdné branky nemýlí 0:1.

 

 

 

Bukovec byl silnější na míči, více kombinoval. A ve 35.min měli příležitost pokutového kopu, kterou ale Tomáš Starzyk neproměnil !!! Písečtí se ke konci poločasu dokonce dočkali vyrovnání, ale pomezní rozhodčí signalizoval offside !!! 

 

 

Druhá půle spíše o bojovnosti

Druhá půle byla z pohledu fotbalovosti neatraktivní. Hlavně prvních 15 minut se spíše hrála kopaná než fotbal. Na obou stranách bylo spoustu standartních situací a také rohových kopů. Bukovec měl dvě až tři dobré příležitosti, kdy mohli rozhodnout.  Jenže ani jeden z hráčů nedokázal samostatné úniky nebo dobré šance proměnit. A když své šance neproměnil ani Písek nezamířil urodilo se tak hubené, ale hodně cené vítěztví Bukovce !!! 

 


Autor fotografií Bogdan Patola. Děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Jiří Sikora (hráč): ,,Bukovec byl v 1. poločase lepší a proto jsme také prohrávali 0:1, když Motyka nepohlídaný našimi hráči dorážel do prázdné branky. V 2. poločase se to otočilo a Písek tlačil měl pár dobrých šancí, ale tou nej byla šance když jsme dostali míč do soupeřovy branky a rozhodčí zamával že to byl offside, gól měl zamozřejmě platit protože o offside se nejednalo a rozhodčí to neuměl vysvětlit proč byl. Omlouvám se ten neuznaný gól byl v 1 poločase. Hráč zápasu za Písek je David Kluz a hráč za Bukovec Tomáš Starzyk.´´

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,Důležité vítězství v sousedském derby. Nejlepší hráče mám dva a to za Písek David Kluz, defenzivní štít, snažil se nabourat silnou středovou řadu Bukoveckých. Za Bukovec T. Starzyk, útočník, hýřil sebevědomím, byl všude a na svou osobu si připsal asi 15 faulů. I penalta byla na něho, kterou bohužel namířil do břevna.´´



Počet diváků: 250. Rozhodčí: KREŽELOK Ondřej - POVAŽAN Marek, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Vyhrocené derby skončí plichtou.