2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivnější Roztoky odjížděly pouze s bodem +FOTO


Branky


0

Nedělní odpoledne patřilo v Chrášťanech fotbalovým nadšencům. Ačkoliv byli hosté aktivnější po celý průběh utkání, ve fotbale rozhodují vstřelené branky. Proto si oba týmy po základní hrací době rozdělily po jednom bodu a následovaly penalty, ve kterých byli lepší domácí hráči. Chrášťany si tak připisují první 2 body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se zdál být ze strany obou týmů poněkud opatrný, oba týmy spíš oťukávali soupeře, co jim ten druhý dovolí. Hosté získali po nějaké době územní převahu, ale jejich přihrávky byly mnohdy nepřesné i postrádaly myšlenku. Zhruba po dvaceti minutách utekl po pravé straně Miroslav Kaplan a přihrávkou hledal spoluhráče před brankou domácích. Jeho přihrávka však nebyla optimální. Ve 27. minutě vystřelil z vápna chrášťanský Jakub Šutera, ale střele chyběla dostatečná razance, a tak s ní neměl Martin Hůla sebemenší problém. Minutu nato zahrávali hosté rohový kop, brankář stihl balón vyrazit z vápna, kde číhal Martin Fikejz, který okamžitě z první pálil. Jeho střela šla ale nad bránu domácích. Deset minut před koncem prvního poločasu přišel centr Matěje Pudila na volného Martina Fikejze, který z 12. metrů zkusil překvapit rychlou střelou gólmana Poláka. Fikejzova střela skončila těsně vedle branky. Vzápětí se dostal do šance roztocký Petr Maršík, který byl nedovoleným zákrokem sražen ve vápně. Rozhodčí zůstal ale chladným a penaltu neodpískal. Po závaru před brankou hostů v 39. minutě, Čemez Martin z ojedinělé akce Chrášťanských, posílá svůj tým do vedení 1-0. Minutu nato vybídl domácí Erben útočníka k další šanci překvapit hostující obranu, ale nahrávka byla pro Šuteru dlouhá a golman Hůla byl u balónu první. Druhá polovina utkání byla, nejspíše kvůli neodpískané penaltě trochu vyhecovaná, hosté vstoupili do na hřiště stejně jako v prvním poločase, aktivní, šancí si vytvořili také dost, ale díky nepřesné koncovce zůstával stav utkání stejný. Starost o srovnání utkání nebo o výroky rozhodčího Kozáka vyústily k čím dál agresivnějšímu stylu hry a ostřejším soubojům. V76. minutě se hostům naskytla další šance o vyrovnání zápasu, když si Petr Maršík troufl do vzdušného souboje s gólmanem Polákem, odražený míč vybojoval Miroslav Kaplan a vyrovnal stavu utkání 1-1. Místo oslav a naděje otočit vývoj zápasu lepším směrem pro Roztocké došlo v 77. minutě, k napomenutí hostujícího Václava Krůty žlutou kartou a následně byl ihned při druhém napomenutí ,,oceněn,, kartou červenou. Ve zbytku hrací doby již další gol ani vážnější šance z žádné strany nepřišla. Na řadu tak přišly pokutové kopy, ve kterých zachovaly více klidu hráči Chrášťan.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Pavel Procházka, vedoucí týmu: Dneska jsme měli štěstí, soupeř byl po většinu utkání aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Nezasloužili si odvézt jen bod z tohoto utkání.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Bylo to vyhecované utkání z obou stran. Po celou dobu jsme byli aktivnějším týmem ale měli jsme problém v zakončení. V penaltovém rozstřelu byli lepší domácí hráči.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - V. Erben [-] , D. Dvořák [-] , V. Čemez [-] , T. Rédl [-] - J. Šutera [-] , F. Lauber [-] , R. Kozák [-] , L. Hanzl [-] - Z. Hubáček [-] , M. Prepletený [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Kněžík [-] , J. Horáček [-] , T. Krůta [-] , Š. Masarovič [-] - M. Pudil [-] , M. Fikejz [-] , V. Krůta [-] , M. Kaplan [-] - P. Maršík [-] , J. Texl [-]

ŽK: 66. P. Maršík , 77. V. Krůta . ČK: 78. V. Krůta .
Hráči zápasu: V. Erben - J. Kněžík .
Místo: Slavoj Chrášťany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Holý Jan, Hůla Pavel (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.