1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivní Trejbal výhru nezajistil +FOTO


Branky


0

Lubenští hráči doma v neděli přivítali Sokol Branov. Přestože domácí hráč Adam Trejbal předváděl krásný fotbal, na úspěch to nestačilo a tři body si odvezl hostující Branov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trejbala bylo plné hřiště

Domácí začali velmi aktivně, hned na začátku zacinkala dvakrát tyč. Po druhé to bylo ze střely Trejbala z vápna. Ve 25. minutě Krátký obdržel nádherný pas od Štillera z hloubky vlastního pole, postupoval sám na golmana, kterého překonal umístěnou střelou na zadní tyč. Převaha domácích tedy skočila překvapivě gólem hostů. Chvíli na to vypálil Trejbal ve výskoku z voleje, ale jen doprostřed brány. Do šance se pak skoro řítil Chrz, ale obrana ho z nadějné šance odstavila. 32. minuta nabídla Trejbalovi krásnou gólovou šanci, kterou ale Holeček výborně chytil. V závěru poločasu si aktivní Trejbal pohrál s obranou, ale jeho střela byla sražena na roh. Z následného rohu Brabec mířil hlavou těsně vedle brány. Před odpískáním první půle zkoušel Rasocha poslat balón z vápna, ale u tyče ho vyrazil dvakrát po sobě Duda a tím zachránil domácí od druhého gólu.

Tři body si odvezli hosté díky rozhodujícímu gólu kapitána

V 57. minutě dával gól Šesták, kdy po chybě obrany v ostrém souboji přetlačil Holečka a vyrovnal na 1:1. Následovala další šance domácích, kterou Holeček hravě vyřešil. Potom Molo útočil v úniku sám na bránu, ale střílel pouze do nohou brankáře Dudy, který mu bravurně zmenšil střelecký úhel. Hned na to byl v permanenci na druhé straně opět golman Branova Holeček, ale několik ošemetných situací dobře vyřešil a držel dál nerozhodný stav. Vítězný gól vstřelil v 74. minutě Michal Rasocha po chybném odkopu jinak spolehlivého Dudy. Brankář ho trefil nešťastně na hranici velkého vápna a pro kapitána hostů Rasochu už to byla snadná práce, okamžitě vrátil míč přímo do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat (trenér B. Lubná): Podali jsme podprůměrný výkon plný chyb a špatných individuálních výkonů, kluci absolutně podlehli důležitosti utkání, že již jde o body, byli nervózní, zbrklí, nejistí. Nejhorší výkon za období co s nimi pracuji.




Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - P. Suchý [-] (64. D. Ondruš [-] ) , D. Vorel [-] , R. Sedlák [-] (87. M. Pokorný [-] ) - J. Šesták [-] (65. P. Souček [-] ) , R. Henzély [-] (46. P. Košťál [-] ) , L. Klik [-] , D. Vopat [-] , A. Trejbal [-] , L. Brabec [-] , M. Komín [-] -

Sokol Branov
K. Holeček [-] - J. Horn [-] - M. Štiller [-] , A. Rosenbaum [-] , K. Molo [-] , T. Krátký [-] , K. Konopásek [-] , K. Jeníček [-] , J. Chrz [-] (76. ) - M. Rasocha [-] , R. Choc [-]

ŽK: 61. L. Brabec , 90. D. Vopat - 80. O. Karička , 89. M. Rasocha .
Místo: Baník Lubná. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Švácha Josef - Trejbal Josef, Tvrdík Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.