Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice rozbily Rokycany! Jednoznačný souboj skončil papírovým překvapením


Branky


23

Jednoznačným příkladem, že statistika je ve sportu velmi nevyzpytatelná byl souboj mezi Rokycany, které vyzvaly Katovice. Souboj dvou divizních stálic ale probíhal úplně jinak, než by se na první pohled mohlo předpokládat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v půli domácí ve vedení

Celému utkání přihlíželo více jak 300 diváků, a že měli o zábavu postaráno, bylo naprostou samozřejmostí. Na první branku se nemuselo čekat ani moc dlouho, ve 12. minutě poslal domácí do vedení Lukáš Bálek, Jehož trefa znamenala první komplikaci pro rokycanské fotbalisty, kteří dokonce první půle nedokázali najít recept na domácího brankáře Švehlu. Po prvním poločase tak platil stav, který byl o něco radostnější právě pro domácí fanoušky, kteří svůj tým hnali k velmi potřebné výhře.

Divoká druhá půle

Rokycanskému celku se nepovedl ani druhý poločas, ve kterém inkasovali hned třikrát, což mělo za následek finální, poměrně divoké, nepříznivé skóre z jejich pohledu.


Brankový stav druhého poločasu otevřel v 53. minutě Petr Kotrba, jehož střela zajistila Katovicím náskok dvou branek. V 74. minutě na 3:0 Zvýšil Martina Souhrada, a bylo tak v podstatě rozhodnuto, že se Rokycany vrátí domů bez bodů.


Na úspěch předešlého střelce navázal o 4 minuty později Jindřich Kadula, jehož trefa ukončila střelecký svátek Katovic. O jedinou branku hostujícího týmům se v samotném závěru utkání postaral Jan Procházka, který upravil na konečných 4: 1.


Po tomto kole tak platí, že se Rokycany nachází na průběžné 8. příčce, Katovice si  díky této výhře polepšily na 11. místo.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - M. Kynkor [-] , T. Janoch [-] , J. Sigmund [-] (65. T. Hnídek [-] ) - O. Kagui [-] (82. M. Kostka [-] ) , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] (46. J. Kadula [-] ) , J. Motl [-] , J. Brabec [-] , D. Bálek [-] (70. M. Souhrada [-] ) -

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , L. Titl [-] (67. M. Nový [-] ) , S. Horváth [-] , L. Pergl [-] (67. J. Procházka [-] ) , R. Pražský [-] (54. M. Smíšek [-] ) , M. Černý [-] (54. T. Glazer [-] ) , J. Laubr [-] (74. T. Zajíček [-] ) , J. Hereit [-] , M. Rybař [-] , D. Holek [-]

ŽK: 41. J. Brabec - 19. L. Titl .
Počet diváků: 335. Rozhodčí: Hamouz Jakub - BENEŠ Jan, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra hostů

Věřím Rokycanům, mají sice kolísavé výsledky, ale určitě tam zase nějaké překvapení ke konci zápasu vykouzlí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích