0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Netradičně poklidné derby opanovali hosté, Dynamo darovalo Kralupům první venkovní výhru


Branky


28. T. Petr , 33. L. Krejza , 73. L. Krejza
4

Derby mezi Nelahozevsí a Kralupy je pokaždé plné emocí a touze po zisku tří bodů z obou stran. Zejména podzimní střetnutí těchto dvou týmů v minulé sezoně přineslo několik vyhrocených momentů. Dnešní klání nabídlo poměrně poklidnou podívanou s minimem šancí na obou stranách. Přesto se však po devadesáti minutách radovali z poměrně vysokého vítězství hosté z Kralup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitá šance Dynama a dva slepené góly hostů

Úvodní minuty byly vyrovnané. Balón na kopačkách držely oba celky plus mínus stejně a snažily se najít recept na obranu soupeře. Akce ať už od domácích, tak i od hostů, ale končily většinou před vápnem soupeře.

 

První velkou příležitost v zápase měli zhruba po pětadvaceti minutách hry nelahozevští. David Valda utekl obráncům, udělal kličku brankáři Šídlovi, ale svou střelu do prázdné branky nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Skóre se tak neměnilo.

 

Nedáš, dostaneš! Tohle fotbalové rčení se na hřišti v Klíčanech stalo ve 28. minutě pro domácí osudným. Po rychlém rozehrání standardní situace od hostů se na pravé straně ocitl v dobré pozici Tomáš Petr, jenž dokázal prostřelit gólmana Daniela Hamáka. Kralupy tak vedly 1:0.

 

Netrvalo to ani pět minut a hostům se podařilo navýšit svůj náskok. Po centru ze strany se hlavou prosadil exnelahozevský útočník Luboš Krejza.

 

Do konce první půle si už hosté další šanci na navýšení náskoku vypracovat nedokázali. Ani domácí na druhé straně nedokázali s výsledkem do hvizdu, jenž ukončil úvodní pětačtyřiceti minutovku, již nic udělat.

 

Po prvním poločase tak Dynamo prohrávalo s Kralupy 0:2.

Druhý gól Krejzy

Druhý poločas nabídl šancí jako šafránu a hra příliš přísné měřítko nesnesla. Domácí se snažili o snížení, většina jejich slibně se vyvíjejících akcí ale končila před vápnem soupeře.

 

Kralupy dokázaly ve druhé půli přidat ještě jednu branku. Svůj druhý gól v utkání si z dorážky připsal Luboš Krejza.

 

Derby, které tentokrát nepřineslo ani z jedné strany takové nasazení, jako obvykle, tak skončilo vítězstvím hostů 3:0. Pro Kralupy to tak byla první venkovní výhra v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Do té třicáté minuty to bylo vyrovnané, bez šancí. My jsme svoji první vážnější šanci nevyužili a Kralupy pak daly dva góly. Myslím, že pak už se zápas tak nějak dohrával. My už jsme neměli sílu na to, dát branku. Kralupy zaslouženě vyhrály, daly tři góly.

FK Kralupy 1901
David Hemr: Byl to nekoukatelný fotbal. V náš prospěch rozhodly šance, které jsme dokázali proměnit. Tři body, které jsme z tohoto utkání získali, pro nás mají cenu zlata.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
D. Hamák [-] - R. Šimek [-] , L. Bucha [-] , J. Kalaš [-] , J. Holý [-] , R. Kochman [-] (75. J. Lenčeš [-] ) , A. Janovský [-] (83. V. Syblík [-] ) , T. Buldra [-] , L. Simon [-] , F. Černý [-] (67. F. Bálek [-] ) , D. Valda [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , M. Houška [-] (63. M. Řenč [-] ) , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] , S. Mařík [-] (79. M. Glogas [-] ) , J. Kabyl [-] (83. Š. Janíček [-] )

ŽK: 61. A. Janovský - 38. D. Hemr .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Asník Daniel - MIŽIČ Jan, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Nelahozeves nebude jednoduchý soupeř, ale Kralupy přesto vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích