0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká vyloupila Strakonice a zůstává stoprocentní


Branky


8. T. Pecka , 48. T. Tauber , 60. T. Pecka , 91. T. Tauber
23

Díky zaváhání Malšanů mohli v neděli hráči Hluboké odskočit svému soupeři v tabulce při vítězství na rozdíl dvou bodů. Proti ale byly domácí Strakonice, které chtěli po nezdaru v Třeběticích opět bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká nad síly domácích

Jenže utkání začalo pro domácí tím nejhorším možným způsobem. Už po osmi minutách hry totiž brankáře Lízala překonal svým pokusem Tomáš Pecka, který nechytatelně přes obránce uklidil míč na zadní tyč. Domácím tak hra v bloku na začátku duelu moc nevyšla, ale v následujících minutách dokázala strakonická obrana útoky týmu z podzámčí odrážet. Šance na vyrovnání také byly, ale domácím chyběl větší klid na kopačkách.

Ten předvedli na začátku druhého dějství opět hosté. když se po třech minutách hry prosadil Tomáš Tauber. Letní posila z Táborska navíc přesně po hodině hry přidala třetí a podle mnohých i rozhodující branku, která znamenala vedení Hluboké už tři nula. Domácí se v závěru pokusili o zvrácení duelu, ale proti týmu z Hluboké neměli nárok. Navíc v závěru utkání přidal svojí druhou branku také Tomáš Pecka a Hluboká tak nakonec zvítězila poměrem 4-0 a zůstává po pěti kolech jako jediná stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Hluboká byla nad naše síly. Chtěli jsme hrát na brejky a zavřít naši půlku. Bohužel jsme inkasovali hned na začátku zápasu. Hosté dobře drželi balon, ale do dalších šancí se nedostali. Měli jsme několik slibných standardních situací, ale neprosadili jsme se. Do druhé půle jsme vstoupili špatně. Hned na začátku jsme dostali gól na 2:0 a proti tak kvalitnímu soupeři bylo prakticky po zápase. Ještě jsme to přeskupili a trošku otevřeli, ale do otevřené obrany nás Hluboká dvakrát potrestala. Jasné a zasloužené vítězství hostů. Musíme zabojovat teď v Mirovicích.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Do vedení jsme se dostali hned v úvodu utkání, ale do hlubokého bloku jsme se pak těžko prosazovali. Sice jsme drželi míč a soupeř se, kromě několika nebezpečných standardek, do příležitostí nedostával, tak ale naše hra nebyla příliš efektivní. Vstup do druhého poločasu se nám opět vydařil. Přidali jsme další branku, naše hra se zrychlila a v samotném závěru jsme domácím odskočili na konečný rozdíl čtyř gólů. Celkově zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Benedikt [-] (77. Z. Třeštík [-] ) , K. Krejčí [-] (63. M. Štöger [-] ) , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] (81. O. Kafka [-] ) , R. Zahrádka [-] (68. F. Horník [-] ) , J. Smola [-] , T. Prajzler [-] (63. J. Máška [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - P. Kössl [-] , J. Krejčí [-] , T. Antoš [-] (82. M. Otepka [-] ) - V. Hrachovec [-] (85. T. Křiváček [-] ) , M. Škoda [-] , K. Kadlec [-] , J. Rubick [-] (77. O. Pilný [-] ) - T. Pecka [-] (85. R. Dohnal [-] ) , T. Tauber [-] , J. Píša [-] (65. D. Kolafa [-] ) -

ŽK: 28. T. Prajzler , 53. B. Kubeš , 67. R. Zahrádka , 82. T. Bílý , 88. O. Kafka - 13. K. Kadlec , 23. V. Hrachovec , 34. J. Píša , 38. T. Antoš , 84. O. Pilný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - LEIŠ Filip, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra hostů

Jestli bude Hluboká hrát jako proti nám v prvním poločase, tak tipuji výhru hostů, ale musí vydržet hrát stejně cely zápas. Jinak se muže zrodit zajímavý výsledek.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů