J. Chřibek 36. (p.)
T. Wittek 60.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice neudržely dvoubrankový náskok a remizovaly s Krnovem


Branky


36. J. Chřibek (p.) , 60. T. Wittek - 78. T. Kolbasa , 83. T. Kolbasa
13

Malé Hoštice se během zápasu dostaly do dvoubrankového vedení. A i když hrály přesilovku, nedokázaly svůj náskok udržet a dovolily Krnovu vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o jednu branku

Malé Hoštice ve svém prvním domácím zápase hostily mužtsvo z Krnova. Už v 10. minutě po centru Teichmanna hlavičkoval vedle domácí Chřibek. Na druhé straně v 15. minutě prověřil brankáře Vltavského Gramel. Za deset minut střelu hostujícího Grulicha opět zlikvidoval Vltavský. Ve 27. minutě pak domácí Chřibek zatočil přímý kop těsně vedle branky. Za minutu vytlačil střelu Teichmanna na roh brankář Rolný. Jako první se gólově prosadila domácí družina ve 36. minutě. To vběhl mladík Wittek do hostujícího pokutového území, kde byl faulován. Míč si na značku pokutového kopu postavil Chřibek a míč s pomocí levé tyče dostal do brány – 1:0. Navýšit skóre mohl hned vzápětí Wittek, ale pálil jen do brankáře Rolného. Za chvíli pak trestuhodně přestřelil po centru Schroma branku Chřibek. Těsně před poločasem byl vyloučen za řeči hostující Hřivnáč.

Hoštice náskok navýšily, Krnov vyrovnal

V 53. minutě pak nastřelil aktivně hrající Wittek tyč hostující branky. Malé Hoštice přesilovku využily po hodině hry, když Chřibek vyhrál hlavičkový souboj, míč prodloužil na Suchánka, který uvolnil Wittka, který si položil brankáře Rolného a poslal míč podél něj do brány – 2:0. Krnov to ale nezabalil a bojoval dál. V 61. minutě dobře neumístil svou hlavičku Groda. Za chvíli tvrdou střelu Grulicha skvěle vytěsnil mimo tři tyče domácí brankář Vltavský. V 65. minutě po nahrávce Grody zablokoval Hrubého domácí obránce. V 69. minutě na opačné straně hřiště po rohu Adamčíka hlavičkoval vedle Chřibek. Dvanáct minut před koncem se dostal za domácí obranu Kolbasa a od tyčky dopravil balon do brány – 2:1. Za minutu se dostal za obranu Hrubý, ale Vltavský ho vychytal, a dokázal zpacifikovat i dorážku Varyše. V 83. minutě zatočil míč Kolbasa z přímého kopu do sítě a srovnal – 2:2. Na nerozhodném stavu pak nic nezměnilo ani další vyloučení Krnova, když předčasně putoval pod sprchy Gramel.

 

Malé Hoštice jedou do Lichnova. Krnov bude hostit Jindřichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Vedli jsme o dvě branky, ale nedali jsme další šance, což nás stálo tři body. Hosté se chytli snížením na 2:1, a to v době, kdy paradoxně hráli o deseti. Bod jsme jim darovali a já Krnovu gratuluji, že to nevzdali ani v deseti hráčích.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Pro nás to byl smolný zápas. Sice jsme byli více na balonu, ale domácí si vytvořili více šancí. Pak jsme dostali branku z penalty a ze řeči byl vyloučen náš hráč. Paradoxně pak v deseti jsme byli lepším týmem, domácí sice skóre navýšili, ale my jsme to nezabalili a vyrovnali jsme.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - D. Watzlavik [-] , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , D. Schrom [-] (74. J. Bena [-] ) , Š. Teichmann [-] (46. A. Rychlý [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] (65. P. Stříbrný [-] ) , E. Klinger [-] , J. Droppa [-] (46. A. Juřík [-] ) , R. Suchánek [-] (83. M. Malohlava [-] )

FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - J. Garba [-] , M. Burian [-] , D. Čevela [-] , O. Kubík [-] (56. J. Toška [-] ) - J. Koval [-] (46. J. Groda [-] ) , T. Kolbasa [-] , J. Grulich [-] (72. H. Varyš [-] ) , J. Hřivnáč [-] - J. Hrubý [-] , L. Gramel [-]

ŽK: 45. D. Schrom , 82. R. Suchánek - 55. J. Grulich , 89. J. Garba , 89. J. Toška . ČK: 44. J. Hřivnáč , 88. L. Gramel .
Hráči zápasu: E. Vltavský , T. Wittek - T. Kolbasa .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - GALVAS Michal, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale víc věřím domácím.

Tip: výhra domácích