Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov udeřil vždy v začátcích poločasů


Branky


18

Jindřichov se během zápasu dostal až do čtyřbrankového vedení. Hoštice snížily gólem z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o dvě branky

Malé Hoštice přivítaly na svém domovském hřišti mužstvo z Jindřichova. Jindřichovu vyšel vstup do zápasu na jedničku. Už ve druhé minutě se protáhl po lajně Hanslík, jehož centr pak přetavil Kusenda hlavou ve vedoucí branku – 0:1. Za tři minuty pak získal na půlce balon Štalmach a ze třiceti metrů pak velmi chytře přeloboval špatně postaveného brankáře Vltavského – 0:2. Opaření domácí se za celý první poločas dostali jen ke střele Holčapka ze 14. minuty, která ale mířila vedle branky. Hosté naopak zahrozili z rohové kopu, ale Kuřec přestřelil. Nebezpečné byly i další rohové kopy. Další šance si pak přiupravili z rychlých brejků Kusenda a Hanslík, ale i ty zůstaly neproměněny a tak se do kabin šlo za dvoubrankového vedení. 

Jindřichov vedení navýšil

Hostům vyšel i vstup do druhého poločasu. Jindřichov vybojoval faul u pokutového území a centr Šmída z přímého kopu pak dopravil ve skrumáži do domácí sítě Čech – 0:3. Hosté pak kontrolovali zápas, a nevyvedla je z míry ani střela Stříbného, kterou brankář Kašpar vyrazil na rohový kop. Z něj pak hlavičkoval vedle Watzlawik. V 66. minutě pak přímý kop Teichmanna skončil nad brankou. Dvacet minut před koncem zápasu pak z přímého kopu z hranice šestnáctky poslal míč nekompromisně k tyči kapitán Boháček, který se k exekutorství přímého kopu nekompromisně procpal přes Šmída a Štalmacha – 0:4. Domácím se podařilo čtvrthodinu před koncem snížit, když Stříbný ve vápně vybojoval penaltu a Šafarčik poslal míč k levé tyči – 1:4. Deset minut před koncem pak ještě mohl korigovat Wittek, ale jeho tvrdou střelu vyrazil s vypětím sil Kašpar na tyčku. V poslední desetiminutovce už hosté pohodlně dokráčeli za třemi body.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Hradce. Jindřichov zajíždí do Krásných Louček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Doufám, že se tento náš dnešní výkon nebude už nikdy opakovat.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Vyšli nám vstupy do obou poločasů, kdy jsme dali rychlé branky. V prvním dokonce hned dvě. V zápase jsme se dostali do čtyřbrankového vedení, a hru jsme kontrolovali. Zápas byl na můj vkus vyhrocený.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - Š. Teichmann [-] , M. Malohlava [-] (60. Š. Winkler [-] ) , D. Watzlavik [-] , T. Wittek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (46. D. Pospěch [-] ) , A. Rychlý [-] , M. Holčapek [-] , M. Adamčík [-] (46. P. Stříbrný [-] ) , J. Droppa [-] (66. K. Kravar [-] )

TJ Slezan Jindřichov
- J. Kašpar [-] , J. Hanslík [-] , P. Táborský [-] (28. M. Čech [-] ) , R. Pavlíček [-] , V. Boháček [-] , M. Kuřec [-] (62. M. Hricko [-] ) , T. Kusenda [-] (84. D. Zábranský [-] ) , P. Lapuník [-] , M. Šmíd [-] , R. Štalmach [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 60. M. Holčapek - 45. M. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Hanslík .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: PORUBEK Václav - BARTOŠEK Vladan (N), ZÁBRANSKÝ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: výhra domácích

Malé Hoštice potřebují naplno bodovat. V dosavadních třech utkáních hoštičtí vždy v poločase vedli, ale v celkovém součtu v tabulce jim svítí pouze jeden bod. Parta okolo kanonýra Chřibka, který se trefil ve všech podzimních utkáních, už nezaváhá a připíše si první vítězství za tři bludišťáky.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích