Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec udělil Hošticím lekci z produktivity


Branky


17

Hradec v prvním poločase dal sedm branek. Hoštice ve druhém jen snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o sedm branek

Hradec se stal v sobotu hostitelem mužstva z Malých Hoštic. I když výsledek vypadá jednoznačně, tak neodpovídá dění na hřišti. Domácí v prvním poločase dali hostům lekci z produktivity Už v první minutě poslal Žurek přímý kop do vápna, kde dokázal Krejsa umístit míč z velké vzdálenosti hlavou přes gólmana Vltavského – 1:0. Hosté pak byli o něco kativnější. Ve 4. minutě po rohu Adamčíka hlavičkoval Chřibek těsně vedle. V 8. minutě pak už dokonce mířila střela Stříbného do branky, ale Tůma v posledním okamžiku dokázal uklidit míč do bezpečí. Platilo pak známé pravidlo nedáš dostaneš. Za minutu namazal Černín Lichému, který dělovkou prostřelil brankáře Vltavského – 2:0. Ve 12. minutě vyprášil rukavice brankáře Waignera hostující Watzlawik. Po čtvrthodině hry poslal Kudla přihrávku mezi stopery na Krejsu, který si už věděl rady – 3:0. Za deset minut Machura vykoupal obránu hostí a bodlem nekompromisně napálil balon do sítě – 4:0. Ve 26. minutě pak pořádně protáhl Waignera střelou Klinger. Ve 27. minutě našel přesnou nahrávkou pod sebe Machuru, který z hranice vápna nechytatelně poslal balon do brány – 5:0. Po půlhodině hry se rohový kop poodrážel k Machurovi, jenž poslal míč s pomocí tyče do sítě – 6:0. Poločas hrůzy pro Hoštice pak zakončil těsně před pauzou po přesné kolmici od Machury Černín – 7:0.

Hoštice snížily

Ve druhé části se domácí uklidnili a nechali hrát Hoštice, které poslaly do branky Exnera. V 54. minutě vystřelil nebezpečně Schrom. Hned za minutu po kombinační akci a centru Šafarčíka hlavičkoval vedle Stříbný. Hoštice dokázaly zkorigovat skóre po hodině hry, když po autu Šafarčíka vyslal tvrdou střelu do brány Chřibek – 7:1. Pak byly sice Hoštice aktivnější, ale k ničemu to nevedlo. Domácí hrozili z rychlých brejků. Ty ale Černín a ani Kudla nedokázali proměnit. Hradec ale přesto pohodlně dokráčel za výhrou.

 

Hradec hraje příští kolo v Jindřichovu. Hoštice budou hostit Slavkov.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Začátek zápasu nás nezastihl v nejlepším rozpoložení. Hoštice byly hladovější a více na míči. My jsme ale v rpvním poločase dali vše, do čeho jsme kopli. Ve druhém poločase místo abychom si to užili, jsme nechali hrát soupeře, který to nezabalil. Výsledek neodpovídá dění na hřišti, i když jsme vyhráli zaslouženě. Pro soupeře je to kruté.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme dostali obrovskou lekci z produktivity, kdy domácí z osmi šancí dali sedm branek. Přesto držení míče bylo v náš prospěch. Ve druhém poločase jsme měli sice herní převahu, ale na body to opět nestačilo.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - D. Machura [-] , D. Žurek [-] (46. L. Hruška [-] ) , F. Kudla [-] , T. Krejsa [-] (78. M. Gebauer [-] ) , M. Lichý [-] (86. M. Kříž [-] ) , M. Černín [-] , M. Šimeček [-] , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , R. Kellner [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] (46. F. Exner [-] ) - J. Droppa [-] , D. Watzlavik [-] , R. Suchánek [-] (78. A. Rychlý [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (66. T. Wittek [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] (83. M. Unruh [-] ) , P. Stříbrný [-] (66. M. Malohlava [-] )

Hráči zápasu: D. Machura , T. Krejsa .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MINICH Marian - KVASNIČKA Radim (N), MLÝNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

1. Zápas který bude mít určitě velký náboj a v něm věřím pevně našemu týmu. Doma nebudeme rozdávat body zadarmo...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích