Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava vydolovala první tři body v sezóně


Branky


17

Po poločase byl nerozhodný stav. Ve druhé části dala Opava o jednu branku víc než soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Opava v sobotu hostila na svém trávníku mužstvo z Vítkova. Hned po opavské rozehrávce vybojoval balon hostující kapitán Mikulenka, který zpoza šestnáctky poslal balon k levé tyči – 0:1. Za čtyři minuty pak po centru Láníka poslal míč holení pod břevno opavský Hanslik – 1:1. Domácí si pak vypracovali jednu šanci a jednu pološanci. Pak se dostal ke slovu hostující kapitán Mikulenka, ale ve dvou šancích míč do brány nedostal. Jendou dokonce nastřelil tyčku. Ve 33. minutě přenesla Opava hru zprava doleva, kde si převzal míč Láník, který si jej navedl do rohu velkého vápna a obstřelil brankáře Rozehnala – 2:1. Ve 35. minutě pak Mička poslal do úniku Mikulenku, který přeloboval brankáře Pechníka i s brankou Za minutu byl v pokutovém území domácích faulován Prda a Mikulenka s přehledem proměnil penaltu 2:2. V závěru prvního poločasu pak po standardní situaci zamířil hlavou vedle Jakub Hučík. 

Opava dala o jednu branku navíc

i úvod ruhé části vyšel lépe hostujícím fotbalistům. Deset minut po přestávce dobře atakoval domácí obranu Prda, ta pod tlakem nahrála Šimonu Hučíkovi, jenž pohodlně skóroval – 2:3. V 67. minutě přišel klíčový okamžik zápasu, když byl vyloučen vítkovský Lukáš Dohnálek. Přesilovku Opava využila po šesti minutách, když Schneider dostal míč do úniku a z boku dokázal pokořit Rozehnala – 3:3. Rozhodující branka pak padla osm minut před koncem, když se míč ve vápně hostů dorazil do tyčky, dále od brankáře Rozehnala k Pavlíčkovi, který dotlačil míč do sítě – 4:3. V závěru ještě měl domácí Láník dvě šance, ale nedal. Neprosadili se ani hosté ze dvou rohových kopů. Opava už první tři vydřené body dokázala udržet.

 

Opava jede v příštím kole do Staré Vsi. Vítkov bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Byla to hra, kdy proti sobě stály dva celky ze zpodku tabulky, a taky to podle toho tak vypadalo. Opět nám utekl začátek. Sice jsme brzy vyrovnaly, ale pak nám to nešlo. I když jsme se dostali pak do vedení, tak soupeř hned otočil a na začátku poločasu jsme opět po naší chybě inkasovali branku. Klíčovým bylo vyloučení hostujícího hráče, když jsme dokázali přesilovku využít. Tři body jsme vydřeli, protože se na to nedalo dívat. Účel ale světí prostředky.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Nepodali jsme až tak špatný výkon, ale bohužel ani to nestačilo k zisku aspoň jediného bodu. Rozhodlo naše vyloučení, kdy my jsme pak už jen zalezli a snažili se ubránit výsledek. To se nám nepovedlo.



Sestavy


FK Slavia Opava
J. Pechník [-] - J. Štencel [-] (68. T. Ryž [-] ) , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , M. Pavlíček [-] (90. M. Prchala [-] ) , D. Klimeš [-] , J. Hanslik [-] (73. M. Poštulka [-] ) , M. Láník [-] , J. Schneider [-] , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

TJ Vítkov
M. Rozehnal [-] - J. Hučík [-] , L. Černín [-] , M. Ladner [-] (77. P. Hanuš [-] ) , P. Prda [-] , Š. Hučík [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , M. Chudík [-] , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 35. Š. Henčl , 80. J. Schneider - 43. L. Dohnálek , 54. M. Mikulenka , 59. J. Mička , 63. P. Prda . ČK: 67. L. Dohnálek .
Hráči zápasu: D. Klimeš - M. Mikulenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKLEPEK Jan - JURYGÁČEK René, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: remíza

0. Zápas dvou týmů,kterým úplně nevyšel začátek soutěže. Bude to vyrovnané utkání, kde neočekávám moc branka a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza