Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jednoznačně pro Budišov


Branky


8. P. Pizur , 10. P. Pizur , 14. T. Černoch , 15. J. Kuric , 84. D. Huťa , 89. T. Černoch , 90. P. Pizur
18

Budišov už v prvním poločase vedl o čtyři branky. Ve druhém přidal ještě další tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o čtyři branky

V derby zápase přivítal Vítkov mužstvo z Budišova. Hosté byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Budišov do zápasu vtrhl jako uragán, a už po osmi minutách namazal Kuric Pizurovi a ten se nemýlil – 0:1. Za dvě minuty Aleš Levák našel rozběhnutého Pizura, který procedil míč do sítě – 0:2. Po čtvrthodině hry si Černoch narazil míč s Kuricem, který si míč potáhl a nedal Snášelovi šanci – 0:3. Dvacetiminutovku hrůzy pro domácí zakončil po přesná nahrávce Kurice Černoch, který tvrdou střelou vsítil branku – 0:4. Teprve potom se dostali do zápasu, Ve 25. minutě se dostal do sóla Ondřej, ale neproměnil jej. Za chvíli nastřeli Jakub Dohnálek břevno hostující branky. Ve 34. minutě vychytal po rohu Mikulenku brankář Matěj Němeček. 

Budišov náskok navýšil

Ve druhékm poločasu si hosté v poklidu kontrolovali svůj bezpečný náskok. Ve 47. minutě měl branku na hlavě po centru Beka Jakub Dohnálek. V 63. minutě po nahrávce Eduarda Leváka prověřil pozornost domácího brankáře Snášela Kadlec. Dvacet minut před koncem vychytal po přihrávce Jakuba Dohnálka pokus Jakuba Hučíka brankář Matěj Němeček. Největší šanci na čestný úspěch pak zahodil domácí kapitán Mikulenka, jehož pokutový kop chytil brankář Matěj Němeček. V poslední desetiminutovce pak domácí ještě navýšili skóré zápasu třemi góly.  Šest minut před koncem tvrdou střelu Eduarda Leváka vyrazil Snášel před sebe a Huťa dorazil do brány – 0:5. V 89. minutě zahrál Eduard Levák roh na krátko na Černocha, jehož centrovaná střela zaplula do brány – 0:6. V samém závěru pak našel Kuric zcela volného Pizura, jenž zkompletoval hattrick – 0:7. 

 

Budišov bude hostit příští kolo Starou Ves. Vítkov jede do Zlatníků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Bohužel se to špatně hodnotí, protože Budišov byl o třídu lepší, fotbalovější a silnější v osobních soubojích. Jendím slovem nás přejel. Nám nejlépe vyšla desetiminutovka po rtvté brance, kdy jsme měli i nějaké penalty. Bohužel to pak vyvrcholilo v druhé půli, kdy jsme nedali penaltu.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Od první minuty jsme určovali tempo hry, a kdybychom vedli po půli o šest branek, nikdo by se nedivil. Ve druhém poločase jsme si hlídali výsledek, na konci jsme přidali další branky a jednoznačně vyhráli.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Hučík [-] , L. Černín [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (75. M. Rozehnal [-] ) , Š. Zouhar [-] (63. L. Lamatschek [-] ) , Š. Hučík [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Michálek [-] (82. R. Kotlár [-] ) , M. Bek [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] (62. E. Levák [-] ) , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] , J. Dvořák [-] , M. Kadlec [-] , D. Anděl [-] (51. D. Huťa [-] ) , D. Chung [-] (55. J. Němeček [-] ) , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-]

ŽK: 40. A. Levák , 81. J. Kuric .
Hráči zápasu: P. Pizur , M. Němeček .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - KUBÁČEK Vojtěch, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích