Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Přestřelka neměla vítěze


17

Oba soupeři dali po čtyřech gólech a zápas dospěl k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bruntál si ke svému domácímu zápasu pozval mužstvo z Lichnova. V prvním poločase viděli divcáci šest branek. Do vedení se dostal Lichnov už po třech minutách, když Salát vybojoval balon, který dále posunul na Dankoviče, jenž vyslal za obranu Pokorného, jenž pod sebou našel Zahradníka, který si udělal dvě kličky a zavěsil - 0:1. Lichnov byl nadále lepší, a zazdil pár šancí. Hlavnimi paliči byl Petula a Zahradník. V 11. minutě ale dostal balon za hostující obranu Rončák a zkušeně pokořil brankáře Motla - 1:1. Za deset minut so Rončák situaci zopakoval a výsledkem byl obrat ve skóre - 2:1. Za čtyři minuty ale hosté srovnali, když Pokorný vystřelil z dvaceti mterů a míč zaplul až na zadní tyčku - 2:2. Ve 35. minutě se hostům povedl obrat ve skóre, když utekl po straně Salát, který našel Petulu, jenž vrátil míč na velké vápno Zahradníkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:2. V poslední minutě prvního poločasu se dostal odražený míč k Flekačovi, který střelou k tyči zařídil vyrovnání - 3:3.

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhého poločasu patřil domácí družině, které hosty asi dvacet minut přehrávala. Hostům se navíc zranil brankář Motl, kterého musel nahradit v bráně Komenda. Ten se hned blýskl dobrým zákrokemk proti velké šanci Bruntálu. Bruntál se pak dostal do vedení v 68. minutě, když Slavík hlavičkoval do tyčky a Deák dokázal míč pohotově vrátit do brány - 4:3. Lichnov se pak vrhl do útoku. Sojčák dvakrát hlavičkoval mimo. Neujala se ani příležitost Pokorného. V 89. minutě vysunul Bartoníček Pokorného, který svou akci vyšperkoval nahrávkou na Zahradníka, jenž uzavřel svůj hattrick - 4:4. 

 

Bruntál jede příští kolo do Malých Hoštic. Lichnov bude hostit Opavu.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): V prvním poločase byl soupeř lepší. Bylo to ale jak na houpačce a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Ve druhém jsme se ujali vedení, ale soupeř v závěru zápasu vyrovnal.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): V první půlhodině jsme měli snad sedm tutovek, a dali jsme jen dvě branky. První poločas skončil 3:3. Ve druhém začal lépe soupeř. Dal ranku. My jsme pak ke konci dokázali vyrovnat.



Sestavy


MFK Bruntál B
K. Dvorský [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] , J. Rončák [-] , D. Deák [-] , M. Cabal [-] , F. Stoklasa [-] , T. Zapletal [-] (37. R. Slavík [-] ) , Š. Flekač [-] (85. [-] ) , J. Kaluža [-] , T. Prosecký [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Motl [-] (56. A. Sojčák [-] ) - M. Lazar [-] , M. Tesař [-] , J. Podaný [-] , K. Podaný [-] (46. J. Mašlík [-] ) - D. Salát [-] , O. Bartoníček [-] , J. Dankovič [-] , M. Pokorný [-] - P. Zahradník [-] (89. D. Říha [-] ) , M. Petula [-] (56. A. Komenda [-] )

ŽK: 10. Š. Flekač - 40. P. Motl , 43. J. Podaný .
Hráči zápasu: P. Šanda - P. Zahradník .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ŠEVČÍK Jan, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Lichnov vyhraje proti Bruntálu, kterému se letos nedaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů