Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Hoštice vyhrály potřetí za sebou


Branky


16

Po nerozhodné první půli, dokázaly Hoštice vstřelit ve duhé části více branek než soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Malé Hoštice v sobotu hostily mužstvo z Bruntálu. Domácí začali aktivně. Už ve druhé minutě rohový kop Adamčíka přistál na hlavě Wittka, ale Dolanský byl připraven. Za dvě minuty po kombinaci nahrál Šafarčík Wittkovi, který zacinkal pouze na tyčku hostující brány. Ve 13. minutě pak Wittek vystřelil těsně vedle tyčky. Paradoxně se pak po čtvrthodině hry do vedení dostal Bruntál, když si na přímý kop Cápka naběhl Kubesa a hlavou zatloukl balon do sítě – 0:1. Hoštice vyrovnaly hned za dvě minuty, když Wittek našel Stříbného, který poslal míč podél brankáře Dolanského – 1:1. Ve 21. minutě pak po nahrávce Šafarčíka zakončil střelou vedle Wittek. Ve 33. minutě pak posadil Šafarčík míč na hlavu Suchánka, ale hlavička šla nad bránu. Do kabin pak mohl odcházet veseleji Bruntál, ale Kubesa nastřelil tyčku a dorážející Robin Slavík zatřásl břevnem. 

Hoštice rozhodly

Na začátku druhého poločasu vyslal Šafarčík za Obranu Wittka, který nezaváhal – 2:1. V 57. minutě Klinger prodloužil míč na Stříbného, jehož centr prodloužil do sítě Wittek – 3:1. V 64. minutě pak vychytal Dolanský aktivního Wittka. Dvacet minut před koncem hosté vykřesali jiskérku naděje, když byl ve vápně sražen Pawlita a sám postižený nedal brankáři Exnerovi žádnou šanci – 3:2. Domácí ale reagovali hned vzápětí, když se ve vápně poodrážel míč ke Stříbnému, jenž kolem brankáře poslal balon do brány – 4:2. Deset minut před kocem se pak střela Adamčíka otřela jen o hostující tyčku. Hoštice si pak už tři body vzit nenechaly a prodloužily svou vítěznou šňůru na tři zápasy.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Opavy. Bruntál bude hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Bylo to z naší strany nehezké bojovné utkání, ve kterém jsme měli šance na tři zápasy. Jsem moc rád, že jsme to zvládli, protože jsme se během týdne potýkali s velkou marodkou.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Zase jsme prohráli. Bohužel, když z jedenácti lidí hrají dobře jen tři, tak ani vyhrát nelze.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - P. Stříbrný [-] , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] , M. Adamčík [-] (88. K. Kravar [-] ) , E. Klinger [-] , A. Juřík [-] (86. Š. Winkler [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-] (71. Š. Teichmann [-] )

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] , T. Unverdorben [-] (77. T. Prosecký [-] ) , F. Pawlita [-] , M. Cabal [-] (39. R. Slavík [-] ) , M. Slavík [-] , R. Cápek [-] , J. Duhajský [-] , R. Hanák [-] , S. Slovák [-]

ŽK: 65. R. Suchánek , 69. F. Exner , 87. Š. Teichmann - 39. S. Slovák , 69. J. Duhajský .
Hráči zápasu: P. Stříbrný , T. Wittek - R. Slavík , F. Pawlita .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MINICH Marian - ROBENEK Bohumil, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: výhra domácích

V Malých Hošticích se body neberou, proto jasné 3 body pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza