Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízou


Branky


15

V prvním poločase dali soupeři po jedné brance. Ve druhém po dvou brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V derby zápase se střetla opavská Slavia s tou malohoštickou. V první dvacetiminutovce diktovala tempo hry domácí Opava, který si připravila několik nadějných přílležitostí, které však nedokázala dotáhnout do zdárného konce. Do vedení se domácí dostali po dvaceti minutách, když Pavlíček nahrál Meleckému, který poslal míč do vápna, kde Henčl nastřelil brankáře Exnera a Hoblík pohotově dorazil balon do prázdné brány – 1:0. Hoštice poprvé zahrozily ve 29. minutě, když Chřibek střílel vedle tyčky. Hosté srovnali za dvě minuty, když získal balon od Škrobánka Teichmann a vystřelil ho. Honka míč vyrazil a Wittek doklepl balon do sítě – 1:1. Ve zbytku první půle se už nic podstatného nestalo. 

Oba soupeři dali dvě branky

Úvodní desetiminutovka druhé půle patřila domcímu týmu, ale nedokázal nic dotáhnout do konce. Pak převzala taktovku hostující letka. V 68. minutě pak zatáhl Stříbný balon po levé straně a krásně nahrál Šafarčíkovi, který se z dobré pozice nemýlil – 1:2. Opava srovnala za dvě minuty, když Kratochvíl vybojoval míč, poslal jej na Škrobánka, jenž ho zavezl rychle do vápna, kde ukázkově našel Láníka a ten zavěsil – 2:2. Deset minut před koncem zápasu využil Láník špatného postavení brankáře Exnera a zatočil svůj míč z přímého kopu do brány – 3:2. V poslední desetimnutovce pak hosté trošku přitlačili, a domácí hrozili z brejků, které ale nedotáhli do konce. V 89. minutě mohl srovnat Adamčík, ale orazítkoval pouze tyčku. V nastavení pak Poštulka zbytečně fauloval Adamčíka a penaltu zkušeně proměnil Šafarčík – 3:3. Opava pak ještě po rozehrání se dostala do vápna Vránou, ale ten přihrávku pod sebe zkazil a rozhodčí zápas ukončil.

 

Opava jede příští kolo do Jindřichova. Malé Hoštice budou hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Pro nás je bod málo. Po dvaceti minutách jsme měli vést o tři branky a byl by klid. My jsme však šance nedali, a v konečném důsledku se pak remíza jeví jako spravedlivá.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Za stavu 2:1 jsem už měl ten pocit, že bychom tom mohli dovést do vítězného konce, ale nakonec bereme bod všemi deseti. Byl to remízový zápas se vším všudy.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - T. Matějek [-] , J. Štencel [-] (81. J. Schneider [-] ) , O. Melecký [-] , Š. Henčl [-] (88. J. Vrána [-] ) , M. Pavlíček [-] , J. Hoblík [-] (46. D. Klimeš [-] ) , I. Kratochvíl [-] (57. M. Poštulka [-] ) , M. Láník [-] (88. J. Binar [-] ) , M. Říčný [-] , M. Škrobanek [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - E. Klinger [-] (20. Š. Teichmann [-] ) , P. Stříbrný [-] , T. Wittek [-] , J. Droppa [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (57. Š. Winkler [-] ) , M. Holčapek [-] (57. K. Kravar [-] ) , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] , J. Chřibek [-]

Hráči zápasu: M. Láník - M. Adamčík .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - KOTAS Adam, KRPEL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hoštice se ted vezou na vítězné vlně a hodně klukům držím palce, ale každý zápas začíná od nuly a ja doufám, že všechny body zůstanou v Opavě.

Tip: remíza